2017.09.07. 14:14:14 14349 358

Már csak pár nap és sorsolunk! Még Te is nyerhetsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeptember 12-én lesz a nyári nyereményjátékunk várva várt utolsó napja, azaz a sorsolás! Egészen addig lehet még csatlakozni a játékhoz, így eséllyel indulhatsz a pénznyereményéért! Hogy mennyit nyersz, az csak rajtad múlik!

Meglepett kislány - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meglepett kislány

Hamar eltelt ez a nyár is, ami részben szomorú, részben viszont örömteli, hiszen végre kisorsoljuk a PROAKTIVdirekt nyári nyereményjátékának nyerteseit.

Nálunk mindenki annyit nyerhet, amennyit gyűjt! A gyűjtögetésed eredményét pedig a virtuális nyereményszámládon láthatod, ott írjuk jóvá Neked. Ez az az összeg, amit negyedévente megnyerhetsz. Ha kisorsolunk, a virtuális forintokat valóságosra váltjuk Neked. Egészen a sorsolás napjáig növelheted a nyereményedet, például partnerajánlatainkkal, játékainkkal. Ezen linkekre kattintva 1000 Ft jóváírást kapsz, plusz részt vehetsz az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés sorsolásán is!

Még több partnerajánlatot találsz a nyereményjáték oldalán, a profilodban.

Hívd meg barátaidat!

Ha eddig még nem tetted volna, akkor hívd meg ismerőseidet, családtagjaidat és barátaidat is, hogy minél többen megismerhessék a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin oldalát! Megháláljuk kedvességed és a belefektetett energiát, hiszen a neked köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon. Minden esetben (akár e-mailben, akár Facebookon, akár a blogodon invitálsz embereket a játékba) használd a saját profil oldaladon található meghívó linket, az egyedi kóddal! Ez így néz ki: https://proaktivdirekt.com/profil/nyeremenyjatekok/mutat/nyeremenyjatek-2017-nyar/ pulsz a végén az egyedi számokból és betűkből álló kód - ez mindenkinek más és más, hogy azonosítani tudjunk, és jóvá tudjuk írni a begyűjtött forintokat.

A meghívásokkal a saját nyerési esélyedet is növelheted, hiszen ha a te egyik ismerősödet sorsoljuk ki, akkor Te is megnyered a nyereményszámládon látható összeget.

Még van pár napod, növeld a nyereményed és az esélyeidet is! Hajrá!

Olvasd magazinunkat!

A magazinban érdekes hírekkel várunk a nagyvilágból, hasznos háztartási tippeket, finom és kipróbált recepteket, humoros képeket és videókat gyűjtünk neked, ápoljuk a szépségedet, a lelkedet, programokat, filmeket, könyveket ajánlunk, hogy jól szórakozz nap mint nap. De nem csak erről szól! A cikkeink olvasásával hizlalhatod a nyereményszámládat, napi maximum 2000 Ft-tal (500 Ft cikkenként, napi max. 4 cikk). A direktnekem alkalmazással beállíthatod, hogy mely témák érdekelnek, és ezekről e-mail értesítést küldünk neked.

Kellemes és hasznos elfoglaltság tehát a PROAKTIVdirekt nyereményjáték életmód magazinját olvasni>>

Még számtalan módon növelheted a megnyerhető összeget, most csak a legfontosabbakat említettük meg, hogy a szeptember 12-i sorsolásig a legtöbbet tudd kihozni a játékból! Mi szurkolunk Neked!

Sok szerencsét vagy inkább kéz- és lábtörést!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...