2018.02.03. 14:32:18 15189 381

Csak ezt ne! – Az 4+1 legrosszabb ajándék Valentin-napra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, nem szeretjük, és fúj, meg nyálas, meg nem csak egy napra szól a szerelem, de minél inkább löknénk ki az életünkből, annál inkább beférkőzik a februári mindennapjainkba. És míg egyik percben még viszolyogva utasítjuk el, a másikban már egy hatalmas csokorral/egy doboz bonbonnal a kezünkben galoppozunk haza…

Ajándék Valentin-napra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándék Valentin-napra

Bizony, hiszen itt a Valentin-nap, és hiába a fújjongás, azért csak megköszöntjük a párunkat ezen a szerelmetes, ám kissé giccses ünnepen. Egy szál virág, egy kis édesség, egy közös vacsora, mozi, vagy csak egy szabad óra, amit egymásra szánunk, mind nagy ajándék lehet. De vannak olyan ajándékok, vagy inkább „ajándékok”, amikkel nagyon mellélőhetünk, még ha éppen örömet is akarnánk szerezni.

Nem tudod, mit ajándékozz Valentin-napra?

No, hát ezeket az ötleteket sürgősen felejtsd is el!

Fittneszbérlet, fogyikönyv&Co!

Ha csak nincs megbeszélve, hogy a párod ezt kéri, eszedbe ne jusson semmi olyat vásárolni neki, ami az alakjával, a rajta lévő plusz, vagy éppen mínusz kilókkal kapcsolatos! Ha ilyet ajándékozol, nem biztos, hogy az este olyan kellemesen telik majd, mint ahogyan Te azt eltervezted. Viszont egy pár napos, vagy hetes mosolyszünet biztosan garantált.

Ajándékutalvány, ne adj’ Isten pénz???!!!

No, hát ezt inkább tartogasd valami kevésbé romantikus ünnepre! Mondjuk születés- vagy névnapra esetleg jó lehet, ha a másiknak sincs semmi kifogása, de a Valentin-nap mégiscsak a szerelemről, kettőtökről szól. Abban viszont semmi romantikus nincs, ha elmentek kettesben, esetleg külön-külön vásárolni az ajándékba kapott pénzetekből, utalványból! Éshát, valljuk be, elég személytelen is!

Elromlott a turmixgép/kézi fúró?

Ha így is van, lehetőleg ne Valentin-napra lepd meg a párod egy új háztartási eszközzel, szerszámmal. Végülis ez a nap a szerelemről szól, nem pedig a házimunkáról, vagy a ház körüli teendőkről – ezekkel a típusú meglepetésekkel pedig mintha pont ez akarnánk sugallni. De mondjuk egy elektromos fogkefe sem igazán ideillő ajándék…

Fehérnemű, ha elméretezett…

Ugyan az ünnep hangulatához illene, viszont ha nem vagyunk biztosak a méretet illetően, inkább válasszunk más jellegű ajándékot. Ha túl nagy, az sem baj, ha túl kicsi, az sem igazán. Előbbi mondjuk egy bugyi esetében kellemetlen, utóbbi pedig egy melltartónál. Uraim, bízzuk ezt inkább a hölgyekre! Lepjenek meg minket ők valami szexi „cuccal”, természetesen magukon viselve!

Plüssállat, szívecskés bögre és társai…

Na jó, ezt a „poént” egyszer mindenki ellövi. Mert a plüss aranyos, meg pihe és puha, a bögre meg nagyon is praktikus. De ha már sorban állnak otthon az ilyen típusú „füles poharak”, a maciktól, kutyáktól, macskáktól és így tovább meg már mozdulni sem lehet, akkor lehet, kicsit kreatívabbnak kellene lenned ezen a napon!

Persze, a lista nem teljes, van még jó néhány szívből adott, ám kissé „bénácska” ajándék Valentin-napra. Nálatok is előfordult, hogy mellényúltatok az ajándékkal?:-)

Ötlet: femcafe.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...