2018.08.13. 10:45:18 9669 311

Csak egy pici felesleg? - Akkor ezeket a divatbakikat ne kövesd el
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az öltözetünk sokszor nem csak az időjárás viszontagságaitól véd meg minket, hanem bizony „ápol és eltakar” funkcióval is bír. Ám egy-egy rosszul megválasztott ruhadarab, kombináció inkább csak ront a helyzeten, és még többnek, szélesebbnek mutat minket pont ott, ahol nagyon nem szeretnénk…

Csinos, molett nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos, molett nő

Ha néhány plusz kilóval bírsz, érdemes a következő szempontok szerint összeválogatni a ruhatáradat.

Maradj a méretednél!

Sem a túl nagy méretű, sem a néhány számmal kisebb ruhadarabok nem vállnak az előnyödre, ha van rajtad néhány plusz kiló. (Bár, igazán akkor sem, ha nincs rajtad egy deka felesleg sem!) Mindkét esetben erősen torzulnak az arányaid, úgyhogy törekedj arra, hogy a valódi méretednek megfelelő ruhákban tündökölj!

Az a bizonyos kivágás!

No, ezzel biztos nem árulunk el nagy dolgot, hiszen az ember egy-egy ruhapróba alkalmával rájön! A V-nyakú kivágás egy-egy felsőn kifejezetten előnyös lehet, hiszen hosszítja, slankítja a felsőtestet.

Ez sem mindegy!

Ügyelj a cipődre is, ha néhány centit, kilót az öltözködéseddel faragnál le a súlyodból! Ha lehet, inkább a magasabb sarokra szavazz, és a kerek orrú lépőket is felejtsd el! Hidd el, csak pár centi fölfelé, vagy egy kicsit hegyesebb cipőorr, és máris mintha kevesebbet mutatna a mérleg.

Lényeges, hogy hol végződik? Naná, hogy igen!

A pulcsik, felsők esetén a derék környékén végződőkre add le a voksodat! Ez a tested legvékonybab részét fogja hangsúlyozni. Ha túl rövidnek találod, félted a derekad a megfázástól, egy hosszabb pólót, blúzt is húzhatsz alá. Ellenben a csípőn vagy még lejjebb végződő pulóverek, blézerek pont azt a részt fogják hangsúlyozni, amit nem szeretnél: a széles csípődet.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.