2018.07.21. 17:41:40 7261 273

Buli vaaan! – Szuper ötletek gyerekzsúrra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy van egy szép nagy udvarunk, vagy egy biztonságos, óriási teraszunk, akkor biztos mi sem vagyunk restek szabadtéri bulit tartani a gyerkőcnek, vagy éppen a családunk valamelyik tagjának, esetleg éppen magunknak szülinap, névnap, vagy egyéb ünnep alkalmából.

Kertiparty gyerekeknek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kertiparty gyerekeknek

Szóval, ha nem is éppen a legkisebbek kedvéért szerveződik a buli, azért igyekszünk az aprónépek kedvében járni egy-egy ilyen összeröffenéskor. Ha ötlet híján vagy, mivel is lephetnéd meg a legkisebbeket, ez az ötletekkel teli videó talán a segítségedre lesz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...