2022.11.13. 17:47:11 5740 242

Beütött az unalom? – Dobd fel a szürke hétköznapokat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár már csak egy szép emlék, a karácsonyt még igencsak messze érezzük, és a gyönyörű, napsütéses indián nyár is tovatűnt már. Most jönnek az igazán szürke hétköznapok, amiket sokszor egyszerűen csak átaludnánk. Pedig nem lehet, úgyhogy ha máshogy nem megy, dobjuk fel őket.

Unalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Unalom

Csupán néhány apróság, és máris színesebben, kellemesebben telik el az ősz utolsó hónapja.

Dobd fel a napjaid…

... némi fűszerrel!

Most aztán nem kell azon aggódnod, hogy a sütő túl meleget csinál a konyhában, nappaliban, sőt! Még jó is, ha egy kicsit besegít megtartani az otthon melegét, pluszban pedig finom ételekkel kínálhatod meg a családodat! Itt az idő kísérletezni, új recepteket, vagy új fűszereket kipróbálni!

... egy kis fénnyel, illattal!

A reggeli készülődéskor, vagy éppen az esti rutin alkalmával is sok időt töltünk a fürdőszobában, így nem baj, ha kicsit feldobod az ottani környezetet. Néhány gyertya, egy kis illatosító, esetleg növény és máris kellemesebben érzed magad.

... zenével!

Tudom, elcsépeltnek tűnik, de a zene mindig, mindenre gyógyír lehet! Kirángat a szürke mindennapok nyomott hangulatából, feldobja a reggeleid, de megnyugtat, ha kell. Készítsd lejátszási listákat kedvenceidből a nap különböző szakaszaihoz és hallgasd őket, hogy feldobják a kedvedet!

... egy randival!

A rohanó hétköznapokban hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, mennyire is fontos az egymásra szánt idő a párunkkal. Amellett, hogy törekedjetek a napi szintű minőségi beszélgetésre, alkalmanként, legalább havonta, kéthavonta tűnjetek el a világ szeme elől pár órára, és koncentráljatok csak egymásra. Randizzatok, menjetek el együtt ebédelni, vacsorázni, moziba, szakadjatok ki egy kicsit a hétköznapokból. Ha pedig évente, kétévente el tudtok menni kettesben pihenni néhány napra, az maga a csoda!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...