2021.04.04. 10:42:41 6472 249

Befőzhetnéked van? – Mutatunk valamit, ami lekvár, de mégsem
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan de biztosan közeledik a lekvárok, befőttek, szörpök elkészítésének ideje. Ennek az egyre melegedő időjáráson kívül biztos jele, hogy a kamránk polcáról igencsak fogynak az üvegek, melyekbe még a tavalyi nyár, ősz ízeit mentettük.

Datolya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Datolya

Ha nem bírod kivárni a következő befőzési szezont, íme, egy datolya „lekvár”, de inkább krém recept, amivel csillapíthatod befőzési éhségedet.

Datolya (majdnem) lekvár

Ehhez a recepthez végy 20 dkg kimagozott datolyát, 6 dkg őrölt mandulát, 4 evőkanál tejfölt és egy csipetnyi fahéjat. A datolyák mehetnek is egy edénybe, erre öntsd rá a tejfölt, forrald össze. Ha ezzel megvagy, dobd rá a mandulát, fahéjat, majd az egészet pürésítsd.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...