2018.07.16. 13:19:45 11117 274

Batyus grill-party? Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, és szívesen találkoznál a barátokkal, családdal sűrűbben, de sajnos időhiányban szenvedtek. Sokszor a család napi ellátása is lehetetlen feladatnak tűnik, nem egy sokfős összeröffenésre való felkészülés.

Baráti grillparty - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baráti grillparty

Pedig ha a hely adott, van megoldás!

Mindenki csak egy kicsit!

Nyilván hallottál már batyus bálról, sőt, nagy valószínűséggel már vettél is részt ilyenen. Az iskola, óvoda, munkahely biztosította a helyszínt, a vendégek pedig vitték magukkal, amit ennyi, inni szerettek volna.

Miért ne lenne megoldható ez „kicsiben” is?

Ha Nektek, vagy a baráti társaságotok egy vagy több tagjának is van családi háza, egy szép nagy udvarral, akkor tartsátok az összeröffenést Nálatok, aztán következő alkalommal a baráti társaság másik családi házas tagjánál és így tovább.

Sütni, főzni? Uh, csak azt ne!

Ugyan szuperek ezek az összejövetelek, de valljuk be, a házigazdákra azért elég nagy terhet ró egy-egy ilyen összeröffenés megszervezése, vagyis inkább a rá való felkészülés: szendvicsek, saláták, grillezés esetén hús sütögetése, némi süti, rágcsálnivaló készítése. És akkor még a takarításról nem is beszéltünk! Minimum egy nap rákészülést igényel!

Dobjátok össze!

A megoldás egyszerű: osszátok fel a teendőket! Más hozza a salátát, megint más a köretet. A nagyobb tételekből (mint üdítő, alkoholos ital, sütemények, grillezés esetén a hús) pedig mindenki hozzon egy keveset – így a feladat megoszlik, mindenki hozzátesz valamit a bulihoz, de senkinek sem túl megterhelő.

Jó bulizást!:-)

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában