2018.07.16. 13:19:45 11226 274

Batyus grill-party? Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, és szívesen találkoznál a barátokkal, családdal sűrűbben, de sajnos időhiányban szenvedtek. Sokszor a család napi ellátása is lehetetlen feladatnak tűnik, nem egy sokfős összeröffenésre való felkészülés.

Baráti grillparty - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baráti grillparty

Pedig ha a hely adott, van megoldás!

Mindenki csak egy kicsit!

Nyilván hallottál már batyus bálról, sőt, nagy valószínűséggel már vettél is részt ilyenen. Az iskola, óvoda, munkahely biztosította a helyszínt, a vendégek pedig vitték magukkal, amit ennyi, inni szerettek volna.

Miért ne lenne megoldható ez „kicsiben” is?

Ha Nektek, vagy a baráti társaságotok egy vagy több tagjának is van családi háza, egy szép nagy udvarral, akkor tartsátok az összeröffenést Nálatok, aztán következő alkalommal a baráti társaság másik családi házas tagjánál és így tovább.

Sütni, főzni? Uh, csak azt ne!

Ugyan szuperek ezek az összejövetelek, de valljuk be, a házigazdákra azért elég nagy terhet ró egy-egy ilyen összeröffenés megszervezése, vagyis inkább a rá való felkészülés: szendvicsek, saláták, grillezés esetén hús sütögetése, némi süti, rágcsálnivaló készítése. És akkor még a takarításról nem is beszéltünk! Minimum egy nap rákészülést igényel!

Dobjátok össze!

A megoldás egyszerű: osszátok fel a teendőket! Más hozza a salátát, megint más a köretet. A nagyobb tételekből (mint üdítő, alkoholos ital, sütemények, grillezés esetén a hús) pedig mindenki hozzon egy keveset – így a feladat megoszlik, mindenki hozzátesz valamit a bulihoz, de senkinek sem túl megterhelő.

Jó bulizást!:-)

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.