2023.05.29. 17:44:11 8142 241

Bajban vagy az esküvői dekorációval? - Pénztárcakímélő megoldások
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ruha megvan, vendéglista pipa, a hely, zenekar is a rendelkezésre áll, vagyis szinte minden készen áll arra, hogy a menyasszony és a vőlegény összekösse az életét. Már csak egy aprócska összetevő hiányzik a boldogsághoz: egy egyedi, mégis egyszerű, de nagyszerű dekoráció.

Esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő

Apró részletnek tűnik, mégsem érdemes félvállról venni. Ha igazán különlegeset szeretnél, és ha fontos szempont számodra a környezettudatosság, illetve az újrahasznosítás, emellett azt sem bánod, hogy ha saját kezűleg készítheted el az esküvői dekorációt, a lenti videó Neked szól. Szedd össze a csapatot, egy esküvőre hangolódós közös programnak sem utolsó ezeknek a szépségeknek az elkészítése. Csapatépítő tréning, koszorúslányoknak és vőfélyeknek!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...