2015.06.28. 18:26:40 6536 258

Babák és az alagút – Édes videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, és sok család útnak indul a tenger felé nagyobbacska babájával. Azt hihetnénk, néhány benzinkúton kívül nem sok izgalom vár ránk – leszámítva persze a kicsi első hosszabb kocsikázásának aggodalmát. De aztán jönnek az alagutak! Ezek a hosszú, sötét, de érdekesen kivilágított „izék”!:-)

Meglepett baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meglepett baba

Ha abból indulok ki, hogy én, huszonéves fejjel első tengerparti kiruccanásunk alkalmával milyen érdeklődéssel vegyített izgalommal vártam, hogy áthaladjunk egy alagúton, akkor talán nem is lehetne olyan meglepő a videón látható babák reakciója. De egy biztos: egy felnőtt sem tud ilyen édesek rácsodálkozni a körülölelő félhomályra, mint ők!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...