2015.08.07. 16:30:37 9490 276

Az ölelés fogyaszt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kérlek, segíts! Ezzel a felirattal próbálta ölelésre ösztönözni a járókelőket Orosz György, humorista és társa, a „szeretetkoldus”, Ferike. Arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire nyitottak vagy éppen zárkózottak a fővárosiak. Nézd meg, hogy sikerült a kísérlet!

Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó via youtube.com

Sokan próbálkoztak már hasonló kísérletekkel különböző nagyvárosokban, hogy bebizonyítsák, az emberek nem idegenedtek el egymástól annyira, mint gondoljuk. Aztán ott van még az ölelés világnapja, amikor egészen biztos, hogy egy csomó egyetemistába botlunk a belvárosban, akik „ingyen ölelés” feliratú pólókban feszítenek. Egyszóval a kísérlet nem egyedi, de mindenképpen tanulságos és szívmelengető.

Ferike első táblájára ezt írták: „Az ölelés fogyaszt! Kérlek, segíts!” A következőre pedig ezt: „Szeretetre vágyom, kérlek ölelj meg!” Ilyenkor elgondolkozom, hogy vajon én megölelnék-e egy vadidegent az utcán, akinél ilyen feliratú táblákat látok. Valószínűleg igen. És Te megölelnéd?

Az ölelés egyébként valóban pozitív hatással van a szervezetre, erősítheti az immunrendszert, boldogabbá tehet és oldja a feszültséget is. Erről itt olvashatsz, bár azt kétlem, hogy fogyasztana. Poénnak azért nem rossz szöveg. ;)

Orosz György humorista szavaival búcsúzunk:

"Az ölelésben az a legjobb, hogy azonnal vissza is kapjuk."

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...