2017.12.18. 17:42:59 12218 350

Az igazság, és ami mögötte van – „Élet” és valóság a közösségi médián
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyereknek tiltjuk, lenéző pillantásokat vetünk azokra, akik még a buszon, megállóban, étteremben, utcán is a telefonjukat bújják, hogy nehogy lemaradjanak valamiről. Aztán hazaérünk, és előbb nézünk rá az idővonalunkra, minthogy levennénk a cipőnket.:-) A rabjai vagyunk…? Csak egy kicsit…

Like - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Like

Mert persze jó tudni, ki, mikor, mit rak ki, kivel mi van, ki hogy néz ki.

Apropó, kinézet!

És legyünk őszinték, legalább egyszer mindannyian elcsodálkoztunk már ismerős, sztár, ha úgy tetszik celeb képe, képei előtt, hogy mégis hogy bírnak már ilyen jól kinézni? És hogy X.Y. már megint új autót vett! És hogy Z-nek már megint milyen jól áll az a ruha! És hogy ennek is van szelfibotja, meg annak is! Na, persze! Íme, néhány tökéletes fotó, és ami mögött van!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...