2018.04.28. 18:21:07 14135 374

Az élet 50 felett is szép, sőt!:-) – Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor elcsodálkozunk, ha látjuk, hogy egy leheletnyi smink mire is képes. Egy kis korrektor ide, egy kis púder oda, meg egy kevéske szempillaspirál, rúzs, és máris egy másik arc néz vissza ránk a tükörből. És egy bizonyos kor felett már jó lenne, ha a napi rutin része lenne, lehetne ez a kis sminkelési rituálé.

Smink 50 felett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink 50 felett

Persze, jó lenne, de sokszor kinek van ideje, kedve, energiája még ezzel is bíbelődni. A legtöbbször egy kis „tollászkodás”, fel a kedvenc és/vagy jól bevált hidratáló krém és már perdülünk is az ajtón kifelé, hogy indulhassanak a szorgos hétköznapok. Akik szeretnek minket, azok a szemünk alatti karikákkal, táskákkal is rajonganak majd értünk. Akik meg nem, ők meg úgysem ez miatt nem zártak a szívükbe!:-)

Amikor profik kezébe kerül az ember…

Szóval, a hétköznapokon valahogy nem jut időnk, energiánk arra, hogy akár csak egy leheletnyi sminket magunkra varázsoljunk. De abban szinte biztos vagyok, hogy majdnem minden nőtársam ábrándozott már arról, milyen is lehet profi sminkes, fodrász, stylist kezei, tanácsai „között” szépülni. A videón szereplő hölgyeknek valóra vált ez az álmuk. 50 éves kor felett (sokan jóval 50 éves kor felett) járva, az élet nyomaival magukon kerültek alapozó szivacsok, púderecsetek, szemhéjfestékek, szempillaspirálok, óriási hajkefék, hajvasalók kereszttüzébe. Habár a szépség belülről fakad és természetesség is nagyon szép tud lenni, azért csak ámultunk és bámultunk, amikor megláttuk a videón szereplő nőket smink előtt és smink után. Nagy valószínűséggel, ők sem tudtak megszólalni a megdöbbenéstől, amikor először megpillantották magukat a tükörben, teljes harci díszben.:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.