2018.04.28. 18:21:07 14265 374

Az élet 50 felett is szép, sőt!:-) – Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor elcsodálkozunk, ha látjuk, hogy egy leheletnyi smink mire is képes. Egy kis korrektor ide, egy kis púder oda, meg egy kevéske szempillaspirál, rúzs, és máris egy másik arc néz vissza ránk a tükörből. És egy bizonyos kor felett már jó lenne, ha a napi rutin része lenne, lehetne ez a kis sminkelési rituálé.

Smink 50 felett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink 50 felett

Persze, jó lenne, de sokszor kinek van ideje, kedve, energiája még ezzel is bíbelődni. A legtöbbször egy kis „tollászkodás”, fel a kedvenc és/vagy jól bevált hidratáló krém és már perdülünk is az ajtón kifelé, hogy indulhassanak a szorgos hétköznapok. Akik szeretnek minket, azok a szemünk alatti karikákkal, táskákkal is rajonganak majd értünk. Akik meg nem, ők meg úgysem ez miatt nem zártak a szívükbe!:-)

Amikor profik kezébe kerül az ember…

Szóval, a hétköznapokon valahogy nem jut időnk, energiánk arra, hogy akár csak egy leheletnyi sminket magunkra varázsoljunk. De abban szinte biztos vagyok, hogy majdnem minden nőtársam ábrándozott már arról, milyen is lehet profi sminkes, fodrász, stylist kezei, tanácsai „között” szépülni. A videón szereplő hölgyeknek valóra vált ez az álmuk. 50 éves kor felett (sokan jóval 50 éves kor felett) járva, az élet nyomaival magukon kerültek alapozó szivacsok, púderecsetek, szemhéjfestékek, szempillaspirálok, óriási hajkefék, hajvasalók kereszttüzébe. Habár a szépség belülről fakad és természetesség is nagyon szép tud lenni, azért csak ámultunk és bámultunk, amikor megláttuk a videón szereplő nőket smink előtt és smink után. Nagy valószínűséggel, ők sem tudtak megszólalni a megdöbbenéstől, amikor először megpillantották magukat a tükörben, teljes harci díszben.:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...