2018.04.28. 18:21:07 13421 373

Az élet 50 felett is szép, sőt!:-) – Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor elcsodálkozunk, ha látjuk, hogy egy leheletnyi smink mire is képes. Egy kis korrektor ide, egy kis púder oda, meg egy kevéske szempillaspirál, rúzs, és máris egy másik arc néz vissza ránk a tükörből. És egy bizonyos kor felett már jó lenne, ha a napi rutin része lenne, lehetne ez a kis sminkelési rituálé.

Smink 50 felett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink 50 felett

Persze, jó lenne, de sokszor kinek van ideje, kedve, energiája még ezzel is bíbelődni. A legtöbbször egy kis „tollászkodás”, fel a kedvenc és/vagy jól bevált hidratáló krém és már perdülünk is az ajtón kifelé, hogy indulhassanak a szorgos hétköznapok. Akik szeretnek minket, azok a szemünk alatti karikákkal, táskákkal is rajonganak majd értünk. Akik meg nem, ők meg úgysem ez miatt nem zártak a szívükbe!:-)

Amikor profik kezébe kerül az ember…

Szóval, a hétköznapokon valahogy nem jut időnk, energiánk arra, hogy akár csak egy leheletnyi sminket magunkra varázsoljunk. De abban szinte biztos vagyok, hogy majdnem minden nőtársam ábrándozott már arról, milyen is lehet profi sminkes, fodrász, stylist kezei, tanácsai „között” szépülni. A videón szereplő hölgyeknek valóra vált ez az álmuk. 50 éves kor felett (sokan jóval 50 éves kor felett) járva, az élet nyomaival magukon kerültek alapozó szivacsok, púderecsetek, szemhéjfestékek, szempillaspirálok, óriási hajkefék, hajvasalók kereszttüzébe. Habár a szépség belülről fakad és természetesség is nagyon szép tud lenni, azért csak ámultunk és bámultunk, amikor megláttuk a videón szereplő nőket smink előtt és smink után. Nagy valószínűséggel, ők sem tudtak megszólalni a megdöbbenéstől, amikor először megpillantották magukat a tükörben, teljes harci díszben.:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.