2018.11.25. 18:27:10 10624 342

Az egyetlen szépségápolási tipp, amire télen szükséged van!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A téli hideg, borongós időben nemcsak a nyári napcsókolta bőrszínnek mondhatsz búcsút, hanem a hidratált, puha tapintásnak is. Sajnos a száraz bőrrel viszont annál többször találkozunk...

Arcbőr ápolása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcbőr ápolása

Télen éppen ezért a legfontosabb dolog, amit a bőrödért meg kell tenned az a hidratálás. Ezt kívülről és belülről is érdemes megtenni testünk legnagyobb védőrétegének megóvásáért.

Bizony-bizony a hideg napokon sem szabad elfeledkezni a folyadékpótlásról. Ennek pedig a legjobb módja természetesen a víz, de mivel a hidegben gyakorta kívánjuk meg a meleg italokat, a tea is jó választás, de ne cukrozd, mert az viszont nem tesz jót sem a bőrnek, sem az alakodnak. :)

Amikor a külső hidratálásról van szó, akkor az sem mindegy hogy mivel, és az sem, hogy hogyan tesszük meg ezt. Ne kenjünk magunkra akármit! Kerüljük el az ásványi olajos termékeket. Ha nagyon száraz a bőrünk, akkor használjunk testvajakat, amelyek zsírosabb állagúak, mint a testápolók.

Most pedig jön a lényeg: a testápolót, a testvajat és az arckrémet is nedves bőrön alkalmazzuk, mert úgy sokkal hatékonyabbak, mintha száraz bőrre kennénk őket. Szóval fürdés és arcmosás után éppen hogy itassuk fel a nedvességet, és azonnal használjuk a kiválasztott krémet.

Ezzel a trükkel megelőzhetjük a bőr kiszáradását és kirepedezését, és sokkal kevesebb krémre lesz szükség, hiszen a nedves bőrre elegendő lesz egy kis mennyiség, azt könnyebb lesz elkenni, és jobban fel fog szívódni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...