2014.11.25. 14:30:00 4556 20

Az anyaság áldozattal jár… és ha lehetne, hogy mégsem?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Volt már valaha olyan gondolatod, hogy „bár ne lenne a gyerekem, akkor szabad lehetnék újra” ? Halványan… aztán elhessegetted, megbeszélted magaddal, hogy nem lehetsz ilyen szívtelen, hogy ezt gondolod… Meg különben is, ha ő nem lenne, mennyi mindentől elestél volna már az életben: a sok szeretet, amit ad, az együtt töltött vidám percek.

Anyai szeretet és áldozatvállalás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anyai szeretet és áldozatvállalás

...és, ha megengednéd magadnak, hogy kimond? Hogy sok, hogy terhes, hogy el tudnál képzelni némi egyedüllétet… hogy jó az is, amikor nincs velem a gyermekem.. és ha mindezt lehetne bűntudat nélkül?

Igen, ez egy tipikus hitrendszer… azért rendszer, mert összefüggnek, és sok gondolat együtt, amit egy összefüggő programként fut a tudatalattiban. Ki tudja honnan, anyámtól, nagyanyámtól, vagy valamilyen saját élményből… teljesen mindegy. „Az anyaság áldozatokkal jár”, „Fel kell áldoznom a szabadságomat az anyaságért”, „a jó anya áldozat”, a „jó anya mártír”, „ahhoz, hogy anya legyek, fel kell adnom önmagamat’” … és variációik.

Elengedhetjük? Ezt kérdezi a Theta Healing konzulens.

Ha akarod, máris elengedődhet, csak mondj igent.

A Theta Healingben a konzulens és általa a kliens is a theta agyhullámok rezgésszintjére kerül, ami közvetlen kapcsolatot jelent a jobb agyféltekével, ami a tudatalatti programjaink tárolója. Egyben hatékonyan kikerülhető a bal agyfélteke, ami arra „szakosodott”, hogy a tudatalatti programokat a tudatalattiban tartsa. Ezt követően a beazonosított programokat, hitrendszereket egyszerűen lecseréljük, tudatosítjuk, hogy a számunkra negatívak elengedődtek, és újakat „töltünk le” a helyükre, amelyek segítik a kliens életét tovább, anélkül, hogy azokat a problémákat, amivel jött újra kellene élnie valaha.

A fenti esetben például, hogy milyen érzés, és hogy lehetséges és biztonságos egyidőben szabadnak és anyának lenni, hogy lehetséges és biztonságos az anyaságot megélni, vállalni, anélkül, hogy ezért bármit fel kellene áldozni, bármit el kellene veszíteni. Hogy lehetséges és biztonságos jó anyának lenni, az áldozat szerep vállalása nélkül is.

Sosem történik semmi a kliens hozzájárulása nélkül, nem arról van szó, hogy a konzulens „belemegy az agyába és átváltoztatja a gondolatait”. Csak az, és csak akkor változik, amit ő megenged és jóváhagy.

A Theta Healingben a tudatalatti programok felderítésének módja az „ásás”. Ilyenkor egy beszélgetés közepette megkeressük, hogy annak a problémának, amivel a kliens érkezett, mi lehet a mélyén, mi lehet az a program, ami fut. Ha ez megvan, utána jöhet a programok, hitrendszerek cserélgetése. A konzultáció végét az jelenti, hogy ha újra elővesszük a kiinduló szituációt, vagy problémát, és a kliens már nem is érzi annak, sőt. Mindezek után pedig jönnek a változások az életében… szembe jönnek, ez biztos.

Írta: Dénes Margit, Theta Healing konzulens

Forrás: anyalelek.blogspot.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...