2020.01.15. 14:59:14 9994 329

Apró örömök, amiket csak az anyukák élhetnek (és érthetnek) meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggeli kávé, nyugodt bevásárlás, egy kis smink, egy kis parfüm, egy sorozat - neked lehet, hogy ez alapvető, egy anyának azonban a minden és még annál is több! :) Humoros (néha kicsit megható) beszámoló, hogyan válnak a kis dolgok hatalmas örömmé az anyukák életében.

Mosolygó anyuka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolygó anyuka

Itt van 14 alkalom, amikor rádöbbensz, hogy csupa öröm gyerekkel az élet :):

  1. Amikor köntösben sikerül nyugodtan megreggelizni, megkávézni és még egy kis újságot is olvashatsz mellé. (Adj egy nagy cuppanóst a csemetédnek, amikor felébredt, és köszönd meg neki ezt az „extra“ kényeztetést. :))

  2. Amikor az eddig „szorongó“ gyermek örömmel kiált a WC-n ülve: „Kaaakiiiltaaaam!“

  3. Amikor egyedül indulsz el bevásárolni, és olyan, mint egy mini nyaralás.

  4. Amikor 8-kor sikerül elaltatni mindegyik gyereket, és hirtelen azt sem tudod, hogy mihez kezdj az estéddel. :D

  5. Amikor először küld ki téged a szobájából, mert most a mamával játszik. (Yeah, eszedbe ne jusson megzavarni őket, és közben valami hasznosat csinálni, inkább ülj le nyugodtan, és idd meg azt a kávét, ami ma reggel óta még megmaradt... - mert vannak bizony ilyen napok is. )

  6. Amikor apa igazi hőssé válik a szemedben, mikor először sikerül neki elaltatnia a gyereket 3 év, kizárólag anyával való alvás után.

  7. Amikor reggel végre nem felejted el használni az izzadásgátlót :D, sőt, még egy kis szempillaspirál és parfüm is kerül rád!

  8. Amikor sikerül több olyan ételt is találnod, amit mindenki megeszik a családban. (Jegyezd meg őket jól, és készítsd el gyakran, sőt, ha marad, mindig fagyassz is le belőlük - rengeteg időt és energiát spórolhatsz így meg!)

  9. Amikor felállás nélkül fogyaszthatod el a vacsorád. - Hú, hogy őszinte legyek, nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen, de ha bekövetkezik, pezsgőbontással fogom megünnepelni! (Csak, hogy valóban megadjam a módját!)

  10. Amikor egész éjszaka aludhatsz, és reggel sem sírásra ébredsz, hanem arra, hogy valaki finoman a lábadra húzza a papucsot - félre értés ne essen, te még mindig az ágyban fekszel eközben :) - , és halkan kéreget, „Anya, álljál már fel!“ (Megtörtént eset.)

  11. Amikor időben eljutsz a fodrászhoz, és nem kell állandó hajgumizással takargatni azt a frizurának nevezett bozontot a fejed tetején. Pedig a haj a nő éke... Ha ez tényleg így van, akkor most vagy ékes nem vagyok, vagy nő. :D („Csak“ anya.)

  12. Amikor újra olvashatod kedvenc gyerekkori meséidet, és minden egyes alkalommal potyognak a könnyeid a meghatottságtól. <3

  13. Amikor már ketten vannak a gyerekek, és éppen nem gyilkolják, hanem szeretik és vigasztalják egymást a tesók. Olyan jó azt is látni, amikor megörülnek egymásnak - színtiszta boldogság, és Te nap, mint nap a részese lehetsz ennek.

+1. Amikor a WC csakis a tiéd, és nem töri rád a fél család az ajtót, mert nekik sürgősen kell a Traktor Tóni könyv.

Mindezekkel együtt imádod a gyermeked, gyermekeid, és még hálás is vagy nekik, hogy ilyen hamar megtanították felismerni és értékelni az élet apró örömeit! Sőt, ahogy a listát olvasod, és még folytatni is tudnád, rájössz, hogy az életed apró örömök egész hada. :D Sajnos, nem mindenkinek adatik ez meg. (Vagy mégis, de minden nézőpont kérdése. ;)) Köszi, kölyök!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...