2020.03.18. 16:44:42 9031 258

Anyák a karanténban - Aranyos sorozatra bukkantunk a neten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rövid, lélekemelő írások egy önkéntes karanténban lévő anyától, aki két gyerekkel, egy kutyával és egy home office-on lévő férjjel fut neki a következő heteknek. Valószínűleg nincs egyedül ezzel.

Anya főz, apa dolgozik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anya főz, apa dolgozik

Anyák a karanténban - Bekapcsolt a “Ne pazarolj” program

Ne tekerd le a WC-papírt, ne az legyen a játékod… Nem, nem rakjuk át másik tányérba a kaját. Most tényleg nem eszitek meg már azt a félszelet kenyeret, akkor anya bekapja. Nincsen semmilyen lé, víz van inni. Ilyen és ehhez hasonló mondatok hagyták el ma a számat, úgy tűnik, egy nap alatt teljesen átálltam spórolós üzemmódba.

A csóró főiskolás évek jutottak az eszembe, amikor 4 napra beosztottam egy szem paprikát meg két szem paradicsomot, hogy mindig legyen a májkrémes zsemléhez egy kis zöldség. Ünnepnapnak számított, amikor csütörtökön elmehettem rántott sajtot enni a C épületbe, mert maradt még pénzem… A boltok üres polcait látva azonnal átállt az agyam, és bevallom, kicsit aggódom, hogy két hét múlva mi lesz. Mert mi nem szoktunk egy hónapra előre bevásárolni, és most sem tettük. Egy-két hétig azért jók vagyunk, de mivel egy héttel ezelőtt még a jelenlegi helyzetet is hitetlenkedve fogadtuk volna, így fogalmam sincs, hogy mire kellene itt most hirtelen felkészülni…

Szóval így a 3. napon bekapcsolt nálam a “spóroljunk és ne pazaroljunk” program, és egészen konkrétan minden maradékot felfalok, amit már nem érdemes eltenni. Még a bébiételeket is… (Drágám, hízni fogok, jobb, ha felkészülsz a “döngő lépteimre”. )

Viccet félretéve, azért borzasztó, hogy milyen vérben forgó szemekkel mennek vásárolni az emberek, arra egy percig nem gondolva, hogy másnak is maradjon. Tudom, értem, hogy nem sejti senki, mi vár ránk, azt azonban túlzásnak tartom, hogy néhányan félévre való kaját, kézfertőtlenítőt és wc-papírt bespájzoltak.

Keres-kínál ugyanitt: párszem vöröshagymát és tojást átveszek…, mert mi 1 db-ot sem tudtunk már venni… A kicsi lánynak most kéne bevezetni a tojássárgáját, és már tojótyúkot sem kaptam. Köszi.

Forrás: kiscsaladom.hu

Bátran ajánljuk az oldal követését, egyszerűen megfogalmazza azt is, hogy miért maradjunk otthon, és miért él téveszmében, aki azt hiszi, hogy a homeoffice az szabadság

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...