2019.07.22. 13:32:51 8106 254

Amit még mindig érdemes tudni a naptejek használatáról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Javában tombol a strandszezon, az idei év kedvenc fürdőruháit már beszerezted, és bizonyára már az is megvan, hogy a nyári hónapokban milyen naptejjel véded majd a bőrödet. Apropó, naptej! Te teljesen tisztában vagy a használatával?

Napbarnította bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napbarnította bőr

„Naná, csak magamra kenem, és kész!” – gondoltam ezt én is. Ám vannak apróságok, amikkel még többet tehetünk bőrünk védelme érdekében.

Kendd magad, az árnyékban is!

Bizony, egy fa vagy napernyő árnyékában megbújni nem véd teljesen a Nap káros sugarai ellen. A déli, kora délutáni órákban mindenképpen keress napfénytől védett helyet, ám ne feledkezz meg itt sem bekenni magad naptejjel.

Akár egy póló is védelmet nyújthat…?

Hát, nem egészen! Egy világos színű, esetleg fehér póló csak nagyon enyhe védelmet nyújthat a káros sugarak ellen, így mindenképpen érdemes a ruházat alatt is bekenni a bőrödet.

Éljen a szolis bőr, hiszen az már nem éghet le…?

Tévedés! Az viszont igaz, hogy a szoláriumban lebarnult bőr segítheti a védelmet. De természetesen, bőrünket így is érdemes bekenni napozás előtt!

Elég lehet az UV-szűrővel ellátott hidratáló is?

Naiv elképzelés! Hétköznapokon, amikor éppen csak kiszaladunk valamiért a városba, talán elég lehet, ám ha strandon vagyunk, ott bizony már naptej kell!

Csak gyengéden!

Míg a testápolókat, speciális krémeket érdemes alaposan bemasszírozni a bőrünkbe, addig a naptejet csak gyengéden felkenve használjuk.

Ne maradjon ki az „utóápolás” sem!

A napozás utáni termékek kifejezetten a napsugaraktól meggyötört bőrre valók. A megfáradt bőrt újra folyadékkal, nedvességgel, vitaminokkal kell feltölteni, és erre ezek a készítmények tökéletesen megfelelnek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...