2021.10.18. 10:59:31 6613 239

Amit ma a pároddal megtehetsz, ne halaszd holnapra – Vagy legalábbis túl sokáig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár friss egy kapcsolat, akár már van benne néhány év, mindenképpen igaz rá, hogy meg kell dolgozni a boldogságáért. Persze, az elején még viszonylag könnyű, hajtja az embert a kíváncsiság, a másik minden téren történő felfedezése. Ám később sem szabad hagynunk, hogy ellaposodjon a szerelmünk.

Szerelmes pár | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes pár | Fotó: 123rf.com

Vannak dolgok, amiket mindenképpen érdemes kipróbálnunk, megtapasztalnunk a párunkkal. Csak semmi huncutság, mi most teljesen hétköznapi, ám annál izgalmasabb megtapasztalásra gondoltunk! Ezekre itt ni:

  • Szerettek főzni? Ha igen, az jó. Ha tudtok is, az még jobb, főleg a családnak.:-) Ám ha szeretnétek tökélyre fejleszteni a főzőtudásotokat, mindenképpen vegyetek részt egy főzőtanfolyamon, közösen. Jó kis buli lesz!

  • Ha megvolt az evés, jöhet a testmozgás! Keressetek olyan mozgásformát, amit együtt is tudtok űzni!

  • Lazítani sem árt néha! Egy masszázs szuper! A páros masszás még szuperebb, és még vicces is!

  • Ha mindenetek a zene! Akkor valószínűleg táncolni is imádtok. Ha szeretnétek tökélyre fejleszteni a tánctudásotokat, iratkozzatok be egy tánctanfolyamra! A stílust válasszátok ki közösen. Garantált a sok nevetés!

  • Ki ne bírná a lustálkodást? Naná, hogy mindenki! Tartsatok egy közös lusta napot, amikor is pizsamában (vagy éppen anélkül:-)) néztek filmet, sorozatot egész nap!

Persze, vannak időszakok az ember életében, amikor csak álmodozik arról, hogy kettesben tölt némi időt a párjával.:-) Ilyen például az, amikor még kicsik a gyerekek. Ilyenkor az is bőven elég, ha eltervezitek, elábrándoztok arról, mit is fogtok csinálni majd kettesben 5-10 év múlva.:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...