2018.07.23. 17:43:44 9489 318

Amikor veszélyes a nyár! – De szerencsére vicces is! VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legforróbb évszaknak ezer és egy varázslatos pillanata van: amikor a nyáron először pillantod meg a kedvenc tavadat vagy a tengert. Amikor együtt, Vele nézitek a naplementét. De ugyanilyen varázslatos lehet az délutáni frissítő zápor, de még az első fagylalt elfogyasztása is.

Vicces nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces nyár

Vagy a közös családi medence-partyk, otthon, a kertetekben. Közös csúszdázás, közös mókázás, közös nevetés… a másik elcsúszásán, elesésén, bukdácsolásán! Vicces nyári videók jönnek, néhány téli pillanattal felfrissítve!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...