2015.10.25. 18:55:26 6963 250

Amikor megtörténik a lehetetlen! - Balesetek a szülinapi tortával VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre elérkezett a nagy nap, a gyerkőc/nagymama/nagypapa/anya/apa X. szülinapja. Minden rendben, a vendégek megérkeztek, minden fogás időben elkészült, sőt, finom is lett. Még senki nem veszett össze senkivel, minden békés és nyugodt. Már csak a torta van hátra. De hát azzal meg mi baj lehet?

Balesetek tortával | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Balesetek tortával | Fotó: youtube.com

Hiszen a környék legjobb cukrászdájában készítették/anya sütötte, így az ő minden szeretete és más finom összetevők vannak benne. Aztán egy óvatlan pillanat, egy rossz mozdulat, egy félrenézés, egy félre lépés, egy erotikusnak és/vagy viccesnek szánt tánclépés és oda az egész ünnep! A torta a földön, fejjel lefelé, esély nincs rá, hogy tündöklésével emelje a rangos esemény fényét.

Figyelem, sírva nevetős videók következnek, ahol az ünnepelt és a torta jártak a legrosszabbul.:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...