2024.01.15. 12:30:59 5485 207

Amikor kerül némi smink a ruhádra is! – 4+1 tipp, hogy minél előbb eltüntesd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még a legnagyobb odafigyelés, igyekezet ellenére is megeshet, hogy sminkelés közben, vagy éppen már a megszépülés után a gondosan kiválasztott ruha is kap egy kis rúzst, szemhéjfestéket, vagy némi alapozót. Eltüntethetőek ezek a foltok? Szerencsére igen, csak körül kell nézni kicsit otthon!

Rúzsfolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzsfolt

Mondjuk, nyissuk ki a konyhaszekrény, vagy éppen a fürdőszobaszekrény ajtaját, és máris megvan a megoldás a problémádra!

Jajj, a fehér blúzom!

Szerencsére akkor sincs veszve minden, ha a fehér felsődön esik folt! Végy egy csomag sütőport, tegyél rá belőle az előzőleg beáztatott ruhára, majd önts rá annyi vizet, hogy felhabozzon. Hagyd így egy órácskát, és várd, hogyan is hat a fehér por. Utána mosd ki a ruhaneműt a szokásos módon! Vagy! A még nagyobb hatás érdekében tegyél a mosógépbe, a mosószerhez egy csomag sütőport, hogy biztosan tisztán ragyogjon a rucid!

Nem csak a hajadat fújja szárazra!

Ha némi szemhéjfesték, vagy púder került a ruhádra, az ujjad helyett próbáld meg eltávolítani hajszárítóval! Fújj rá hideg levegőt, és hagyd, hogy a por tovaszálljon! Ha megvagy, mosd a ruhát a szokásos módon!

A csodatevő arcvíz

Ha nem zsírbázisú az otthon található arcvíz, akkor csepegtess néhány cseppet a foltra, várd meg, míg hat, majd dörgöld meg így a foltot, aztán öblítsd át hideg vízzel! Végül mosd ki a ruhát a szokásos módon!

Rúzsfolt rossz időben, rossz helyen!

A blúzon, ingen landolt rúzsfoltra fújj egy kis hajlakkot, majd hagyd hatni 10 percet. Nedvesíts be egy rongyot, aztán itasd fel vele a foltot. Minél sötétebb a folt, annál többször ismételd meg a műveletet! Ha megvagy, mosd ki a rucit a szokásos módon!

A mindent (is) tudó epeszappan

Míg a kényesebb anyagra a spray, a kevésbé kényesekre a szappan is megteszi a hatását. Csak fújj néhány fújást az anyagra, hagyd hatni néhány percet, majd öblítsd át meleg vízzel! Vagy akár mehet egyből a mosógépbe is, a szokásos programon!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...