2019.12.07. 18:42:13 8471 277

Amikor a siker csak a mérésen múlik! – Így mérlegelj, ha fogyni akarsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor az ember lelkes fogyókúrába kezd, vagy még jobb, életmódot vált, utána valamiért úgy érzi, most már a mérleg lesz az ő legjobb barátja. Hiszen ezután úgyis azt mutatja majd, amit ő látni szeretne. Vagy mégsem…?

Mérleg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mérleg

Ne hagyd, hogy egy rosszul beállított mérleg vegye el a kedvedet az életmódváltástól! Íme, néhány trükk, amit érdemes bevetned „mérlegelésnél”.

Figyelj a talajra!

Fontos, hogy a mérleget mindig egyenletes talajra tedd! És ha lehet, mindig ugyanott történjen a mérlegelés!

Ne váltogass!

Tudjuk, hogy ha éppen az életmódváltás, fogyókúra kellős közepén vagy, és ráadásul sikeresen alakul a projekt, szinte minden utadba eső mérlegre rá szeretnél állni, hogy lásd, mennyit is sikerült már fogynod. Ha így is teszel, arra ügyelj, hogy a pontos eredményt mindig ugyanazon a mérlegen rögzítsd!

Azonos időpontban!

Válaszd ki az ideális időpontot, amikor is rendszeres időközönként a mérlegre ugrasz. A legjobb erre sort keríteni mindjárt a reggeli órákban. Guríts le egy pohár vizet, hogy beinduljon az anyagcseréd! Várj egy fél órát, hogy távozni is tudjon belőled az a pohár víz, és csak ezután állj a mérlegre. Minden egyes mérésnél hasonló módon járj el!

Ne vidd túlzásba!

Ha naponta mérlegelsz, azzal nem biztos, hogy pozitív irányba mozdítod el a lelkesedésed! A súlyod változhat egyik napról a másikra, lehet, hogy valamiért egyik nap kicsit több, aztán a következő nap megint egy kicsit kevesebb. Elég, ha hetente, vagy inkább havonta méred a súlyod!

Azokon a napokon inkább hanyagold!

A menstruáció előtti és alatti napokon inkább hagyd ki a mérlegelést! Ilyenkor hajlamosak lehetünk kicsit vizesedni, így néhány kilóval többet mutathat a mérleg!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...