2022.09.02. 17:59:00 8023 286

Amikor a humorista bevállalja, hogy a közönsége sírjon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem ez a legújabb előadása Kovács András Péternek, de az biztos, hogy sokáig az Életed filmje lesz a legemlékezetesebb. Nemcsak azért mert tényleg egy remekül felépített, szellemes sztori, hanem azért is, mert nem lehet könnyek nélkül végig nézni. Ha még nem láttad, és valami valódira vágysz, akkor szívből ajánljuk.

Stand up, humor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stand up, humor

Az Életed filmje a születéstől egészen a halálig végig vezet az élet nagy dolgain humorral, érzelmekkel tele, olyan szituációkkal, amikben az ember néha túlságosan is magára ismer, és azért nevet, máskor meg együttérez a szerzővel és azért... Ízelítőnek a stand up előadás fináléját hoztuk nektek, ami inkább sírós, mint nevetős, de az egész est tényleg csúcs szuper, igazi esti szórakozás, amit bármikor megnéznénk újra és újra.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...