2017.11.13. 17:41:45 13298 304

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni – Így van ez a sminkeléssel is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg korábban azt hittem, sminkelni annyi, mint egy kis szempillaspirált, korrektort, esetleg némi rúzst, szájfényt tenni magunkra (na jó, amikor az ember lánya még csak a húszas éveit tapossa, elég is ennyi:-)), manapság úgy érzem, ez egy igazi művészet.

Szemhéjtus, smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemhéjtus, smink

És mint minden művészetre, erre is születni kell. Hát, bevallom őszintén, ez a terület nem az, ahol a kreativitásomat kiélhetem… vagyis mindenkinek jobb, ha máshol kamatoztatom a vélt vagy valós tehetségem.:-) Persze, hétköznapokra megoldom a „festést” („Végülis, nem kell mindig a smink, jó pihenni a bőrnek!”:-)), de fontosabb eseményekre már barátnő vagy kozmetikus segítségét kérem. Jobb ezt a profikra bízni!:-) Bárcsak a videón szereplő hölgyek is így gondolták volna!:-)

Félelmetes „sminkek”!

Bár ezek a mázolmányok már inkább maszkok, mint sminkek…. de azért elég viccesek (és/vagy félelmetesek).

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...