2016.01.23. 16:46:16 10361 319

Alvással a feszes mellekért? – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretnéd, ha egészségesek maradnának, mindig sikeresen ellátnák „feladataikat”, és természetesen örökké feszesen és hetykén néznének szembe a jövővel. Igen, a női mellekről van szó. Hogy a felsoroltak mind meg is valósuljanak, igyekszel a lehetőségeidhez képest mindent elkövetni.

Alvás hason - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alvás hason

Nem maradhat el a mellfeszesítő torna, és néhanapján, esetleg rendszeresen különböző krémekre is benevezel. Az évek során arra is rájön az emberlánya, hogy nem árt benevezni egy-egy jobb minőségű, megfelelő méretű, anyagú melltartóra.

De a dolog nem itt kezdődik…

Egy egészségportál, a Health.com szerint a jól megválasztott alvási pozícióval is felvehetjük a harcot a gravitáció ellen.

Oldalfekvés vagy magzatpóz?

Ha így szeretsz aludni, az jó, de sajnos nem a legideálisabb a melleid számára. Ilyenkor a mellek vagy az egyik vagy a másik irányba lógnak.

Hason?

Hason pihengetni sem kifejezetten előnyös a mellek szempontjából. Habár sokan, főleg a nagy cicivel büszkélkedők nem is szívesen választják ezt a pozíciót.

Akkor mi lesz a nyerő?

Mellek szempontjából a legjobb, ha a hátadon fekve álmodsz szépeket. Így a cicik alá vannak támasztva, súlyuk nem húzza őket sehova, nem lógnak órákon keresztül a levegőben. Sőt, a mellek mellett a nyaknak, gerincnek és a vállaknak is jót tesz, mivel ellazulhatnak pihenés közben.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...