2016.01.23. 16:46:16 10267 319

Alvással a feszes mellekért? – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretnéd, ha egészségesek maradnának, mindig sikeresen ellátnák „feladataikat”, és természetesen örökké feszesen és hetykén néznének szembe a jövővel. Igen, a női mellekről van szó. Hogy a felsoroltak mind meg is valósuljanak, igyekszel a lehetőségeidhez képest mindent elkövetni.

Alvás hason - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alvás hason

Nem maradhat el a mellfeszesítő torna, és néhanapján, esetleg rendszeresen különböző krémekre is benevezel. Az évek során arra is rájön az emberlánya, hogy nem árt benevezni egy-egy jobb minőségű, megfelelő méretű, anyagú melltartóra.

De a dolog nem itt kezdődik…

Egy egészségportál, a Health.com szerint a jól megválasztott alvási pozícióval is felvehetjük a harcot a gravitáció ellen.

Oldalfekvés vagy magzatpóz?

Ha így szeretsz aludni, az jó, de sajnos nem a legideálisabb a melleid számára. Ilyenkor a mellek vagy az egyik vagy a másik irányba lógnak.

Hason?

Hason pihengetni sem kifejezetten előnyös a mellek szempontjából. Habár sokan, főleg a nagy cicivel büszkélkedők nem is szívesen választják ezt a pozíciót.

Akkor mi lesz a nyerő?

Mellek szempontjából a legjobb, ha a hátadon fekve álmodsz szépeket. Így a cicik alá vannak támasztva, súlyuk nem húzza őket sehova, nem lógnak órákon keresztül a levegőben. Sőt, a mellek mellett a nyaknak, gerincnek és a vállaknak is jót tesz, mivel ellazulhatnak pihenés közben.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.