2019.12.11. 10:19:45 8812 265

Ajándékozz virágot karácsonykor is! Mutatjuk, mit válassz az ünnepekre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, aki karácsony táján ünnepli születés- vagy névnapját! Esetleg házassági évfordulótok van december végén? Nocsak, milyen sokan vagytok! Azok pedig, akiknek valamelyik szerette mást is ünnepel a szereteten kívül, az bátran vigyen neki az alább ajánlott bokréták közül!

Flamingó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Flamingó

Sokak számára zavaró a karácsonyi virágok gondolata, mivel a Mikulásvirágon kívül nem igazán jut eszükbe ide passzoló, azonban sok csodás virágötlet van a virágboltok tarsolyában. A piros és fehér virágokon túl a színpompás csokrokra se mondjunk nemet!

Minden, ami piros:

Rózsák – Pár szálas vagy grandiózus csokorban, esetleg egy szép kosárban sok zölddel és fehér színű virágokkal kiegészítve akkor is remek, ha nem a szerelmednek szánod.

Gerbera – Az előző kompozícióhoz hasonlóan minden alkalomra jó választás, és a karácsonyi asztalon is jól fog mutatni.

Flamingóvirág – Amennyiben a vágott virágok elmúló szépsége visszatetszést keltene, válasszunk a maga nevében egy egyedülálló cserepes növényt.

Szegfű – Mellékzöngék nélkül tekintsünk a vidám virágra, hiszen annyira jellegzetes és finom az illata!

Színes vegyes virágok:

Ha nem tudunk elszakadni attól, hogy a vörös a szerelem színe, bátran állítsunk össze egy elegáns pasztellszínű, vagy egy bohémebb élénk színekben pompázó bokrétát a megajándékozni vágyott ismerősünk személyiségének függvényében.

Persze ilyenkor nem maradhat el róla a nagy piros szalag vagy a piros csomagolóanyag!

Bármilyen színű és bármilyen virágokból álló csokrot is válasszunk végül, karácsonyi bonbonokkal, szaloncukorral és egyéb karácsonyi jelképnek számító „töltőanyaggal” is teletűzdeltethetjük az ajándékba szánt virághalmot.

Forrás: christmas-day.org/perfect-christmas-flowers-bunches.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...