2018.11.20. 17:51:32 8442 289

Aggassunk skandináv stílusú buborék díszeket a fára!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahhoz, hogy eme felszólításnak eleget tudjunk tenni, előbb létre kell hoznunk azokat. Természetesen meg is vehetnénk a jópofa kis gömböket készen, de akkor kimaradnánk az alkotói munka öröméből. Hogy miről is lenne szó pontosan? Tarts velünk és rövidesen ki is derül!

Skandináv buborékdíszek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Skandináv buborékdíszek

A skandinávok tudnak egyet-mást, ha lakberendezésről van szó. Éppen ezért érdemes őket követni a karácsonyi dekoráció területén is. Most éppen a gyönyörű, csillogó terméseket körbeölelő átlátszó gömböcskéket akasztgatják a fenyőágakra színes szaténszalagokra fűzve. Pofonegyszerű és szórakoztató az elkészítésük:

Gyűjts össze különböző formájú és nagyságú terméseket, ágacskákat, és szárítsd ki ezeket. Persze, ha úgy érzed, hogy erről már lecsúsztál, lehet kapni ilyesmiket a virágnagykerekben és a kreatív boltokban. (Esetleg műanyag növények részei is megfelelhetnek e célra.)

Teregesd ki a kiválasztott terményeidet karton- vagy néhány réteg újságpapírra, majd az idénre kiválasztott ünnepi színeidhez harmonizáló (csillámló) festékspray-vel fújd egyenletesen le kb. 30 cm távolságból. A jó szellőzésre figyelni kell!

Várd meg, amíg megszárad a festék és töltsd meg a fénylő terményekkel szellősen a tetszőleges darabszámban és méretben megvásárolt átlátszó műanyag gömböket.

Végezetül az akasztóján fűzz át vékony szatén szalagocskát, hogy legyen mivel fellógatni a gyantaillatú karácsonyfádra.

Amennyiben kreatív vagy, másfajta „töltőanyagot”is használhatsz a célra. De ha igazi varázserdő hangulat elérését tűzted ki magad elé - akárcsak a skandinávok - akkor inkább maradj a természetes(nek tűnő) dekorációs alapanyagok mellett.

Forrás: housebeautiful.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.