2018.09.04. 11:08:01 10689 340

Adj pihenőt a hajadnak! – Ezeket a szokásokat kerüld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggel sietni kell, úgyhogy frizura gyanánt megteszi egy szorosabb lófarok. Majd holnap kreatívabbak leszünk, előbb felkelünk, hogy legyen időnk valami sokkal hajbarátabb sörényt összedobni magunknak. Vagy inkább holnapután. Vagy azután…

Egészséges haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges haj

Szóval, a napok csak telnek és múlnak, de a hajgumival szorosan összefogott frizura nem változik. Pedig nem teszünk kifejezetten jót hajunknak ezzel!

Hadd lógjon!

Szóval, ha nem szeretnél ártani a hajadnak, illetve szeretnéd egy kicsit pihentetni, akkor hanyagold a szoros copfot, és úgy általában a feltűzött frizurát. Hordd kiengedve tincseid!

Te is „téped” a hajad?

Ha meglátsz egy ősz hajszálat, Te is rögtön gyökerestől távolítod el? Nem jól teszed! Egyrészt nem nő helyette, másrészt a szőrtüszőknek sem teszel kifejezetten jót!

Hanyagold a tekergetést!

Te is szoktad unalmadban a hajadat „babrálni”, a mutatóujjadra tekergetni a tincseidet? Akkor gyorsan szokj le róla! Valószínűleg nem mosol minden tekergetés előtt kezet, így az ujjaid sem a legtisztábbak. Ezzel pedig sokat teszel azért, hogy a hajad gyorsabban zsírosodjon!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.