2018.09.04. 11:08:01 10765 340

Adj pihenőt a hajadnak! – Ezeket a szokásokat kerüld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggel sietni kell, úgyhogy frizura gyanánt megteszi egy szorosabb lófarok. Majd holnap kreatívabbak leszünk, előbb felkelünk, hogy legyen időnk valami sokkal hajbarátabb sörényt összedobni magunknak. Vagy inkább holnapután. Vagy azután…

Egészséges haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges haj

Szóval, a napok csak telnek és múlnak, de a hajgumival szorosan összefogott frizura nem változik. Pedig nem teszünk kifejezetten jót hajunknak ezzel!

Hadd lógjon!

Szóval, ha nem szeretnél ártani a hajadnak, illetve szeretnéd egy kicsit pihentetni, akkor hanyagold a szoros copfot, és úgy általában a feltűzött frizurát. Hordd kiengedve tincseid!

Te is „téped” a hajad?

Ha meglátsz egy ősz hajszálat, Te is rögtön gyökerestől távolítod el? Nem jól teszed! Egyrészt nem nő helyette, másrészt a szőrtüszőknek sem teszel kifejezetten jót!

Hanyagold a tekergetést!

Te is szoktad unalmadban a hajadat „babrálni”, a mutatóujjadra tekergetni a tincseidet? Akkor gyorsan szokj le róla! Valószínűleg nem mosol minden tekergetés előtt kezet, így az ujjaid sem a legtisztábbak. Ezzel pedig sokat teszel azért, hogy a hajad gyorsabban zsírosodjon!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...