2024.03.17. 12:30:39 5944 219

A tökéletes frizura titka? - 2+1 mondat, amit soha ne mondj a fodrászodnak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eljöhet az az időszak az életünkben, amikor fodrászhoz menni felér egy wellnesshétvégével (és van olyan is, hogy már a hajmosás is ilyen:)). Ilyenkor ellazulunk, teljesen rábízzuk magunkat a másikra, nevetgélünk, csacsogunk… és sokszor olyan csúszik ki a szánkon, ami könnyen a frizuránk életébe is kerülhet.

Fodrásznál | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fodrásznál | Fotó: 123rf.com

Mert bizony vannak olyan „varázsmondatok”, amiket jobb, ha magadban tartasz, ha a fodrász székében csücsülsz!

  • „Laza, könnyen kezelhető/könnyen formázható frizurát szeretnék!” Az jó, de az mégis milyen? Ha nem tudod elmagyarázni, mutass néhány fotót, hogy milyenre gondolsz. Azt viszont ne várd, hogy ugyanolyan lesz a séród, mint a képeken szereplő modellnek!

  • „Legyen a színe egyedi!” Miután rámutatsz a prospektusban, vagy egy képen, hogy „Na, akkor ilyen színt szeretnék!”, azért hagyd, hogy ezt a szakember is „megvéleményezze” és áldását adja rá! Meglehet, a Te bőr- és hajszínedhez, frizurádhoz, arcformádhoz nagyon nem fog passzolni a kiválasztott árnyalat!

  • „Csak egy picit a végéből!” Ez a mondat a Te szádat is elhagyta már? És nem értetted, miért is néz rád furcsán a hajszobrász? Nagy valószínűséggel ő sem ismeri a „csak egy picit” mértékegységet… Cserébe jobban szereti, ha pontosan megmondod, hány centit szeretnél vágatni a hajadból. A pontosság már majdnem tökéletes frizurát eredményez.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...