2018.09.30. 17:50:55 11081 360

A szív világnapja - Te mit teszel a szívedért?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szív- és érrendszeri betegségeket a vezető halálokok között tartják számon. Pedig megelőzhető lenne a baj: rendszeres mozgással, diétás étrenddel és szűrővizsgálatokkal.

Szív - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szív

Szeptember utolsó vasárnapja 2000 óta a szív világnapja, ezen a napon egy picit többet foglalkoznak az egészségügyi szervezetek egyik legfontosabb szervezetek.

Mozgással a szívbetegségek ellen

Az ajánlás szerint a rendszeres, aerob jellegű testmozgással tehetünk a legtöbbet a szívünkért. Ide tartozik a futás, a kerékpározás, az úszás, a jóga és a cardio edzések (a nevük nem véletlenül cardio :)).

Cikkajánló: Jógázz szíved egészségéért!>>

Hagyjuk el káros szenvedélyeinket!

Az olyan addikciók, mint a dohányzás vagy a túlzásba vitt alkoholfogyasztás nem tesz jót a szívnek, hozzájárulhatnak az artériák elzáródásához, így a szívinfarktus kockázatát is növelik.

Egészséges életmód

Szinte már közhely, annyit emlegetjük, de az egészséges életmóddal rengeteg betegség megelőzhető. Egy szívbetegnek egy csomó alapvető dologra oda kell figyelnie, de nem árt, ha ezeket megelőzés szintjén beépítjük az életünkbe, hogy elkerüljük a nagyobb bajt.

Ebben a cikkben összefoglaltuk, hogy mire kell figyelni, amikor az étrendet összeállítjuk>>

Cikkajánló: Koleszterin ki mit tud?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...