2018.09.02. 08:33:46 11565 359

A reggeli sport jó! – De hogy vedd rá magad?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sportolni jó. Sportolni egészséges. Sportolni kötelező… lenne mindenkinek, de hát kinek fér bele az életébe annak rendszeres beiktatása? A gyereknevelés, munka, háztartás mellett sokszor nem egyszerű, sőt, van, hogy lehetetlen megoldani a délutáni, esti órákban egy kis testedzést. De mi van a reggelekkel?

Sport reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sport reggel

A reggelekkel meg az a baj, hogy túl korán indulnak…:-) Ha egyszer alhatunk, miért is kelnénk fel egy perccel is előbb? Mert mondjuk, hetente néhányszor ennyit megtehetünk az egészségünkért? Nem rossz érv! De hogyan vegyük rá magunkat, hogy sikerüljön és össze is jöjjön a testmozgás? Álljon itt most néhány tipp!:-)

Már „le van tudva”!

Csúnyán megfogalmazva akár ez is lehetne az egyik indokunk. Ha reggel sportolsz, már a nap kezdetén túlesel rajt, nem veszi el az időt a délutáni, esti tevékenységek, feladatok elől. A fent említett család-munka-háztartás „kombó” mellett ez nem utolsó szempont!

Éljenek a boldogsághormonok!

Bizony, ha reggel sportolsz, már a nap elején egy adag „boldogsághormon-bombával” dobhatod fel a szervezeted. Így nagyobb kedvvel vetheted majd bele magad a napi tevékenységekbe!

Még az alvást is befolyásolja!

Mivel a (reggeli) sporthoz sem árt kipihentnek lenni, ha eddig nem sikerült rávennünk magunkat arra, hogy időben ágyba kerüljünk, ez talán kellő motiváció lesz!

Hiába a korai ébredés…

… sokkal energikusabb leszel aznap, könnyebben veszed majd a nap folyamán eléd gördülő akadályokat!

Fő a rendszeresség!

Ha már kora reggel egy kis mozgással indítod a napot, az egy jó keretet adhat az előtted álló 24 órának!

Amivel még motiválhatod magad!

Egy újabb közösség!

Válassz valamilyen csoportos órát, sportot. A közösség szintén nagy motivációs erővel bír ilyenkor!

Már este!

Készítsd össze a másnapi sportszerkódat már reggel! Ezzel időt, energiát spórolhatsz meg és motiváltabban is ébredhetsz, mivel ezzel már nem kell a korai órákban bíbelődnöd!

Jutalmazd meg magad!

Persze, nem arra gondolok, hogy egy dobj be egy óriási habos sütit a reggeli mozgás után! De egy finom tea, egy csésze kávé is remek motiváció lehet!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...