2024.09.06. 17:40:00 4951 166

A nyár hangjai – Ezek is hiányozni fognak az esős évszakban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Júniusban azt hittük, örökké tart. Júliusban még alig-alig gondoltunk rá, hogy lesz idén még ősz, no meg tél is. Augusztusban már kicsit készültünk rá, kezdetben csak lelkileg, aztán máshogy is, hiszen jött az őszi ruhák, cipők beszerzése, vagy éppen az iskolai, óvodai holmik begyűjtése.

Nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyár

Most meg már szeptember, úgyhogy a nyárnak végleg búcsút mondtunk, és epedve várjuk a következőt! Addig pedig apró könnycseppeket hullajtva, de boldogan mosolyogva nosztalgiázzunk a mögöttünk lévő hónapokról! Mondjuk, néhány olyan hang segítségével, amelyek csakis a nyárra jellemzőek, csakis akkor hallod őket!

Főőőőtt kukorica, máááájsz!

Ki ne hallotta volna a strandon, a Balcsi parton naponta legalább százszor a kezdetben vidám, aztán a nap, valamint a szezon végéhez közeledve már kissé megfáradt kurjongatást, ami finom csemegézésre szólít minket?

Psssszzzz

Ha a strandolásnak vége, az úszógumik, gumimatracok is pihenőt kaptak. Persze, az aznapra beléjük pumpált levegőt valahogy ki kell préselni a műanyag eszközökből. Úgyhogy a pisszegő hangok ilyenkor aztán szinte körülölelnek minket!

Prrrrprrrr

Ha idén először jutottál el a horvát tengerpartra, ez az első hang, ami megcsapja a füledet. Ha pedig többedszer jártál ott az idei évben, már tudod, hogy ez a hang, vagyis a kabócák hangos ciripelése jelenti a szabadságot.

Sssssssssss

Az idei nyáron elég sűrűn hallhattad a sisegő hangot, hiszen a rekordmeleg miatt igencsak gyakran jártak a ventilátorok, légkondik.

Csilingelés

Menjünk ki még egyszer a strandra, legalábbis képzeletben és csak figyeljünk! Ugye, hallod Te is a fagyis kiskocsi csilingelését? Te is bedobnál egy gombóccal, ugye?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...