2018.12.24. 17:39:32 14042 313

A nagy fa bűvöletében! – Avagy babák és a karácsony! VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az első karácsony családként, egy babával valami csodálatos. Ilyenkor még az sem számít, ha épp egy újszülöttel ugrunk neki az év legszebb ünnepének, és nem egészen állt még be az a bizonyos napirend. És innentől kezdve minden karácsony más lesz!:-)

Gyerek, karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek, karácsonyfa

Más lesz, hiszen már nem (csak) rólunk, felnőttekről szól, hanem leginkább a gyerekekről. Igyekszünk az ő kedvükben járni, minden téren. Ööö… vagyis, majdnem minden téren! Mert a baba érkezésével a menün, a sütemények, az ajándékok miatti agyalás bővül még egy nagy kérdéssel: mégis hova kerüljön a karácsonyfa? Ahol az apróság lehetőleg nem fér úgy hozzá, hogy magára, vagy másra rádöntse a fát, leszedje a gondosan felrakott díszeket, esetleg folyamatosan megdézsmálja a finom szaloncukrot. Vagy éppen nem panírozza bele magát a folyamatosan lehulló tüskékbe!:-) Feljebb rakjuk? Elkerítsük? Vegyünk inkább műfenyőt? (Még véletlenül sem! Fenyőillat (és Kevin) nélkül nincs karácsony!:-)) Maradjon csak ott és úgy , ahogy eddig, majd odafigyelünk! Végülis, mi baj történhet?:-) Az igaz, hogy bátraké a szerencse, de meglehet, ez ebben a szituációban nem igazán állja meg a helyét!:-)

Nézzük csak!

Hogy mi minden történhet egy karácsonyfa és egy vagy több baba közt? A lent szereplő szituációk bármelyike megeshet!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...