2020.04.14. 17:03:28 8033 283

A nád, a hőlégballon és a koronavírus – Éld át úgy, hogy neked az jó legyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az eddigi normálisnak ismert életmódunk hirtelen felborult. Ezt az éles váltást mindenki másként éli meg: van, akit felemészt a jövő miatti félelem. Van, aki a teljes visszavonulásban hisz. Sőt, olyan is van, aki megpróbálja megváltani a világot. De egyikük sem teszi jól! Kíváncsiak vagytok rá, hogy szerintem miért nem?

Mosolygó anyuka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolygó anyuka

A világjárvány véget vetett az eddigi világrendnek, és hónapok múltán semmi sem fog ugyanúgy folytatódni, ahogyan azelőtt volt. Ha engem kérdeztek, az nem is biztos, hogy célszerű lenne, hiszen az élet számos területén járt tévúton az emberiség.

Most van itt az ideje, hogy a régi rossz szokásainkat levessük, és a korlátozások szükségessége után valami jobbat építve, boldogabban éljünk! Nem hiszem, hogy véletlenségből jött éppen a húsvéti ünnepek körül ez az őrület. Gondoljatok csak bele a tavasz és a feltámadás jelképeibe! Valami halottnak hitt hirtelen feléled, és egy magasabb szintet képviselve hirdeti az élet nagyszerűségét.

S mi köze ehhez a címben szereplő nádnak?


A nád meghajlik a szélben, de el nem törik. Ezzel szemben egy magas fát ugyanaz a széllökés kettétörhet vagy gyökerestől kifordíthat a földből.
 Én a nádra szavazok. Elfogadom, hogy ez van, és ebből kell kihoznom a maximumot: most. Saját magamnak. (A külvilágra közvetve nincs sok ráhatásunk.) Azonban nem lassulok le, inkább elcsendesedek; ami befelé figyelést jelent, miközben tanulva ebből egyre jobban azon dolgozok, hogy az általam elképzelt életet élhessem, mert ennek a helyzetnek egyszer csak vége lesz.
 Könnyű ez? Egyáltalán nem! 
Sőt, most, hogy a legtöbb nő számára még kevesebb lett a nap 24 órája, szinte lehetetlennek is tűnhet.

Anyák, tanítók, alkalmazottak (vagy munkaadók), háziasszonyok, feleségek és ki tudja, még mik is vagyunk egy személyben.
 Sajnos hiába akarunk a home office során ugyanolyan teljesítmény felmutatni, mint amikor nincs az ölünkben a gyerek! Inkább figyeljünk oda arra, hogy nekünk most mire is van szükségünk és támaszkodjunk picit jobban rá a családunkra.
 Ez a helyzet mindenki számára új, együtt kell kitalálnunk, mihez is kezdjünk vele.

Az is teljesen rendben van, hogy kicsit magunkba zuhanunk a külvilág történései miatt. Nem is jó magunkra erőltetni a túlzott pozitivitást. De! Nem szabad a negatív gondolatokban sem benne ragadni, mert semmivel sem fogsz tudni előre haladni.

Itt jön képbe a hőlégballon!


Éld meg a félelmeidet és az aggályaidat! A negatívnak mondott érzelem is érzelem, ugyanolyan létjogosultsága van, mint a pozitívoknak. Csakhogy a bennük való dagonyázás helyett, vond le a következtetést belőlük és engedd útjára azokat. Azaz vágd le a léghajód kosaráról a téged röghöz kötő súlyokat, hogy aztán a benned rejlő láng a magasba emelhessen téged!

Gyönyörű eshetőség, nem igaz?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...