2018.11.09. 17:48:59 13921 357

A legjobb filmes táncjelenetek – Szerintünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kedvenc filmje mindenkinek van. Általában több is. Kedvenc táncos filmje is mindenkinek van, már aki szereti az ilyen jellegű alkotásokat. De neki valószínűleg több is van. És általában, aki csípi ezeket a műveket, kedvenc táncjelenetekkel is büszkélkedhet.

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

És általában nagyon sajnálja, hogy nem tud olyan ügyesen táncolni, mozogni, ahogy a filmek fő-, de akár mellékszereplői is. (Jelen!:-)) És igen, azt is nagyon sajnálja – természetesen nem csak a csekélyke tánctudása miatt – hogy nem játszhat egy filmben Ryan Gosling-gal! (Khm… jelen!:-)) Sajnálkozás ide vagy oda, mi most összegyűjtöttünk Nektek a mi kedvenceinket! És Nálad mi a befutó?

Ponyvaregény

Azt mondják, ezt a filmet látni kell! Ám ha az egész filmet nincs is kedved végignézni, ezt a táncjelenetet ne hagyd ki!:-)

Dirty Dancing

Szerintem nem kell ecsetelnem, miért került be a listába! Ha táncos film és legjobb táncjelenet, akkor Dirty Dancing!

Dirty Dancing 2.

Hasonlóan remek alkotás, mint az első rész, nem kevésbé táncra csalogató dalokkal, jelenetekkel! Nálunk ez lett a befutó, de még számtalan remek táncjelenetet tartogat számunkra ez a filmalkotás!

Grease

John Travolta nem maradhat ki a felsorolásból, sőt, kétszer is jelen kell lennie!

Step up

Az eddigiekhez képest viszonylag új stílus, ám a táncra hívogató ritmusok itt is jelen vannak.

+Őrült, dilis szerelem

No, hát itt nem csak a „tánc” a fontos!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...