2021.10.11. 17:49:31 8402 290

A korgó gyomor nem a barátod – Legalábbis ezekben a szituációkban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy kopog a szemünk az éhségtől, de ezt meg ezt még feltétlenül meg kell csinálnunk, így az evés csak tolódik. Pedig nem szabadna halogatnunk! Mert bizony vannak olyan helyzetek, amikben a korgó gyomor nem a legjobb tanácsadó!

Farkaséhség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farkaséhség

Persze, tudjuk, az evés várhat, vannak annál sokkal fontosabb dolgaink is. Ki gondolná, hogy pont ezeket nem kellene éhesen csinálnunk. Hogy mégis mik ezek a szituációk? Íme, az „Éhesen ne tedd!”-lista!

Tele hassal sem jó…

… de üres gyomorral sem tanácsos este lefeküdni. Egyszerűen azért, mert ha éhes vagy, az alacsony vércukorszint meg fog akadályozni az elalvásban. Így még kipihenni sem tudod magadat. Törekedj arra, hogy egy könnyű vacsora mindig beleférjen az estébe. Így még a reggeli falásrohamot is elkerülheted.

Szú-száááá!

Ha nem sikerült még megenned az ebédet, reggelit, vacsorát, légyszi’, inkább ne menj bele vitás helyzetekbe. Valószínűleg nem Te jönnél ki belőle győztesen, és meglehet, az éhség olyan dolgokat is mondatna veled, amit valójában soha nem is akartál kiejteni a szádon.

Amit mindenki ismer

Köztudott, hogy éhesen nem megyünk vásárolni, mert összevehetünk olyan dolgokat is, amikre egyáltalán nincs is szükségünk. Ha nagy bevásárlásra indulsz, előtte mindenképpen ejtsd meg az ebédet is!

Ne most!

Fontos döntés előtt állsz? Mielőtt bármilyen életbevágó kérdésben döntenél, egyél! Feltéve, ha nem akarsz később a döntésed miatt bánkódni!

Ha már vásárlás!

Imádsz shoppingolni? Viszonylag gyakran is űzöd ezt a tevékenységet? Azt megfigyelted, hogy ilyenkor hajlamos vagy többet költeni? Bizony, nem csak a családi nagybevásárlások előtt, hanem shopping előtt is érdemes megejteni az aktuális étkezést.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...