2017.04.20. 17:00:00 14257 334

A kor csak egy szám! Filmajánló nemcsak időseknek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy érzed, öregszel? Nehezen mozogsz, nehezen szánod rá magad új dolgokra? Bár már nem vágyam, hogy űrhajós legyek, még mindig számtalan dolog van, amit gyerekkoromban szerettem volna, és még várat magára. Kedvenc filmjeink ajánlója, amelyek bebizonyítják, hogy a kor csak egy szám, soha nem késő! Útra fel!

Mozizás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizás

Last Vegas

Egy könnyed felvezető film. Láttad a Másnaposokat? A sztori ugyanaz, 4 jóbarát egyike nősülni készül. Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas és Kevin Kline. Las Vegasban, bulizni mentek. Ha nem is ugyanezzel a céllal, de utazni mindig lehet, maximum már nem elégszel meg egy sátorhellyel. :)

Bakancslista

Két idős úr találkozik - a kórházi szobában. Mindketten gyógyíthatatlan betegek. Egyikük a család miatt mondott le álmairól, és élt boldog életet, a másik dúsgazdag, aki a munkába temetkezett. A bakancslista egy olyan lista, amelyet együtt írnak, legmerészebb vágyaikról, mit szerettek volna kipróbálni az életben. Ha azt mondod, hogy persze, hiszen csak a pénz számít, nézd meg a filmet: ők sokkal fontosabb dolgot áldoznak fel álmaikért.

A leggyorsabb indián

A film igaz történet alapján készült, a Guinness rekordot felállító Burt Monro sztoriját meséli el, Sir Anthony Hopkins főszereplésével. Az idősödő úr az egész életét a sebesség hajszolásának szentelte, gyorsasági rekordot akart megdönteni, Amerikában, egy akkor 47 éves motorkerékpárral. Egy végtelenül kedves road movie, amely bátorságot ad nekünk ahhoz, hogy üldözzük az álmainkat.

(Psszt: itt a teljes film megtekinthető, magyarul

Na meg persze ott van az általunk már ajánlott Vén Rókák, még játszák a mozikban. De inkább nem akarunk tippeket adni, azért ezek a “srácok” bankot rabolnak. :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...