2017.04.07. 14:34:59 10758 244

Áprilisban a mozikban - vígjátékok hava
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Áprilisban igazi limonádé filmekkel vár minket a mozi - ahogy ezt a bolondos hónaptól elvárnánk -, így szórakoztatásban nem lesz hiány, az biztos. Ott van például az új magyar vígjáték, a Brazilok, vagy a legújabb Halálos iramban, de lesz itt vicces animációs film, nyugdíjas humorizálás és egy kis Sci-fi Tom Hanks-szel és Emma Watsonnal.

Mozizás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizás

Brazilok - Bemutató: április 6.

Egy magyar vígjáték, ami egészen viccesnek és szerethetőnek ígérkezik. A falu férfiúi, de még a hölgyek is, focilázban égnek, saját kis bajnokságot tartanak. Idén először a falu roma kamaszai is neveznek, és felkavarják az állóvizet. Ráadásul egy milliomos falubéli, aki Brazíliában él, a legjobb játékosokat ki akarja vinni magához. Nagy tehát a tét, és természetesen nem csak a focipályán adódnak konfliktusok...

Vén rókák - Bemutató: április 6.

Izgalmas és vicces is az a bűnügyi vígjáték, melyben 3 nyugdíjas (Morgan Freeman, Michael Cain és Alan Arkin) úgy dönt, hogy öreg ember, nem vén ember, és ők is megérdemlik, hogy egy kicsit jobb módban éljenek. Mivel veszteni valójuk nincs, és elég higgadtak valamint tapasztaltak is már, koruknak köszönhetően, ezért kirabolnak egy bankot. Pánikra semmi ok, ezek a fickók jól felkészülnek, hiszen idejük, mint a tenger, és ilyen nyugodt bankrablókat még nem láttunk a filmvásznon. A bankok elszámoltatása megkezdődik...

Bébi úr - Bemutató: április 13.

Egy alattomos tervet szövegető bébi, vagy inkább mini felnőtt - mint a Roger nyúl a pácban c. filmben - , aki öltönyt visel és aktatáskával jár, mint egy manager... Nos, ő a főszereplője az animációs filmnek, melyben a babák megkísérelik elorozni a szülők összes szeretetét a nagyobb testvérek elől. Ők azonban résen vannak, és megakadályozzák, hogy felboruljon a világ rendje, bármilyen cuki is legyen egy bébi..., azért ne forogjon körülötte minden. Szerencsére a szeretet mindent kibír, és jut belőle mindenkinek, így jókat lehet derülni ezen a családi vígjátékon.

Halálos iramban 8 - Bemutató: április 13.

A Halálos iramban stábja igazi kis családként dolgozik együtt, és a filmben is egy nagy családot alkot Dom, Letty, Brian, Mia és a többiek. Most azonban Domot újra a mélybe rántja egy rejtélyes nő, aki káoszt szeretne teremteni a világban. A Föld golyó több pontján folyik a hajsza és a harc az anarchisták ellen, egyúttal Domot is szeretnék ismét a jó úton látni. A sorozat 8. részében feltűnik Charlize Theron, Dwayen Johnson, Jason Statham, Helen Mirren és Kurt Russell is, szóval igazi sztárparádét láthatunk a moziban.

A kör - Bemutató: április vége május eleje

Ez nem a horror film, amitől bő 15 évvel ezelőtt körmöt rágtunk a moziban, annál sokkal, de sokkal jobbnak ígérkezik. Emma Watsonnal és Tom Hanks-szel a főbb szerepekben egy nagyon is mai történet. Egy lányról szól (Emma Watson), aki egy modern multi cégnél gyors karriert fut be, majd a cég vezére (Tom Hanks) megkéri, hogy élje mindennapjait a nyilvánosság előtt egy érdekes fejlesztésnek, egy bizonyos kamerának a segítségével. De ha mindent tudnak rólad, akkor nem vagy biztonságban. Igazából senki sincs.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...