2019.04.11. 17:56:33 13608 335

A karamell új élete – Dekorációként!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más hogy van vele, de nekem gyerekkoromban a karamellás tej valamiért nem tartozott a kedvenceim közé. Pontosabban fogalmazva, ki nem állhattam. Hasonló érzelmeket tápláltam a tejkaramella iránt. Aztán felnőttem, és ez bizony megváltozott!:-)

Karamell - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karamell

Lehet abban valami, hogy felnőttként az ember sok ízt valahogy másként érzékel, mint gyermekkorában. Ezért lehet, hogy míg gyerkőcként egy étellel, egy ízzel ki lehetett volna kergetni az ember lányát és fiát a világból, addig felnőve már-már rajong érte. No, hát nálam így volt ez a karamellel is! Nincs az a mennyiség, amit, és nincs az az időpont, amikor vissza tudnám utasítani ezt a finomságot! Plusz egy jó pont neki, amiért szuper jó dekorációkat is készíthetünk belőle! Figyelj csak!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...