2022.01.22. 17:43:07 9082 268

A gyümölcs egészséges – Ezekből Te is fogyasztanál minden nap;-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az egészséges életmód egyik alapja a megfelelő mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztás. Érdemes odafigyelni, hogy minden nap megfelelő egységűt vegyük magunkhoz, ezzel is töltve testünk vitamin- és ásványi anyag raktárait. De van, hogy néha nehéz rávenni magunkat, hogy beiktassuk a számunkra ideális mennyiséget.

Gyümölcsök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcsök

Pedig érdemes odafigyelni rá, pláne ezekben az embert és immunrendszert is próbára tevő időkben. Gondoljunk csak olyan mondásokra, mint a „Minden nap egy alma az orvost távol tartja!”. Ha nem csak almát, de más gyümölcsöt, vagyis „gyümölcsöt” is szívesen megkóstolnál, és még az édességéhségedet is csillapítanád, a lenti videót mindenképpen nézd meg és meríts ötleteket!

Na jó, azért a vitaminpótlásnak komolyabb módja is létezik, de kétségtelen, hogy ezek a guszta sütik is sokat dobhatnak testi és lelki egészségünkön.:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...