2022.03.20. 17:51:52 8028 263

A Föld órája: Kapcsolj le 60 percre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A WWF, a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezetének akciója, a Föld órája 2006 óta hívja fel a figyelmet a természet megóvására és a fenntartható életmódra, valamint a biológiai sokszínűség megőrzésének fontosságára. Egy hét múlva kapcsolj le a háztartásban mindent 60 percre! Hogy miért, most megtudhatod.

A Föld - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Föld

Magyarország 2008 óta vesz részt ebben a nemes kezdeményezésben a világ többi 190 országa mellett. Bár a múlt évben a koronavírus-járvány miatt az országok digitálisan voltak jelen a Föld óráján, de ebben az évben is számíthatunk arra, hogy egy órára lekapcsolják a városok díszkivilágítását. Ezzel is lassíthatjuk az éghajlatváltozás mértékét.

A kezdeményezés üzenete egyre sürgetőbb. Az emberek okozta globális problémák hatásait napjainkban intenzívebben érzékeljük. A műanyagszennyezés súlyosan károsítja a vízi élővilágunkat, az éghajlatváltozás pedig nagymértékű elsivatagodást okozhat. Ezért is fontos, hogy ezek a felhívások, események egyre szélesebb körben váljanak ismertté.

Te is csatlakozhatsz a Föld órájához! Erre akár egyénileg, de településenként is van lehetőség. Március 26-án 20:30-tól kapcsolj ki az otthonodban minden elektronikus berendezést, és oltsd el a lámpákat legalább 60 percre! Ezzel is kifejezheted támogatásod a természeti értékeink megóvásáért.

A WWF szerint: Együtt minden lehetséges! Óvjuk meg földünket közösen!

Forrás: wwf.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...