2024.07.21. 08:28:24 7115 220

A dinnye új élete – Legyen belőle saláta
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A görögdinnye, ez a frissítő és édes nyári gyümölcs, nemcsak önmagában fogyasztva népszerű, hanem számos ízletes és kreatív étel alapanyagaként is megállja a helyét. Tele van vízzel, vitaminokkal és antioxidánsokkal, így nemcsak finom, hanem egészséges is.

Görögdinnye fetával Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Görögdinnye fetával Fotó: 123rf.hu

A görögdinnyéből készült ételek között találhatunk hűsítő salátákat, pikáns salsákat, frissítő italokat és még desszerteket is. Legyen szó egy könnyű nyári ebédről vagy egy különleges vendégváró fogásról, a görögdinnye mindig tökéletes választás. Lássuk, mi mindenre képes a piros belsejű gyümölcs, ha egy kis sajt kerül a közelébe!

Feta és dinnye, az új kedvenced!

Ehhez a minden értelemben könnyű salátához a következő hozzávalókra lesz szükséged:

  • 15 dkg feta sajt

  • 35 dkg dinnye

  • 20 db olívabogyó

  • 2 evőkanál olívaolaj

  • 10 levél citromfű, vagy menta, esetleg bazsalikom

  • bors

Kockázd fel a sajtot és dinnyét, majd keverd össze az olívabogyókkal. Mehet rá az olaj, a bors, keverd össze, aztán mehetnek rá a levelek. Hűtsd le egy kicsit, és magában vagy grillezett hússal, zöldségekkel is finom!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...