2021.07.10. 14:27:56 7958 226

A 3+1 leggyakoribb (és „véresen komoly”:-)) „válóok” a világon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak nehéz napok, nehéz időszakok. Meg vannak csak a simán rossz napok. Meg előfordul olyan is, hogy ez a két dolog egy napra összpontosul. Na, akkor aztán jót nem tehet, szólhat senki. És persze kin csattan mindez a legjobban? Hát persze, hogy életünk értelmén, a másik felünkön, aki velünk jóban és rosszban, vagyis a párunkon.

Házaspár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házaspár

Ezeken a napokon (meg „azokon” is, mert bizony azt a fránya menstruációt, meg az előtt/utána lévő napokat nem is említettük) mi, a gyengébbik nem jeles képviselői bizony párunk legkisebb bakijára, félreérthető félmondatára, nézésére ugrunk, veszélybe sodorva ezzel az amúgy teljesen jól működő, normális kapcsolatunkat. Lássunk néhány apróságot, ami nálunk, nőknél alkalmanként kicsapja a biztosítékot.

„Hol van a(z)…?”

Na jó, ez tényleg nagyon idegesítő tud lenni, pláne, ha naponta többször elhangzik. De azt észrevettétek, hogy a férfiak egy idő után a szájukkal néznek? Vagyis bármit kellene megkeresni, az ő taktikájuk az, hogy felteszik a fent is leírt kérdést, feleség válaszol rá, és ezzel befejezettnek tekintik az ügyet. Mi lenne, ha egyszer kinyitnák a szemüket és még használnák is?:-)

A munka „büdös” része mindig rád marad

Vagyis: ha mosolyog, új produkciót mutat, édesen kacag, vagy egyszerűen „csak” cukiskodik, akkor apa kicsi fia/lánya. Ha egy egész utca/falu/város elkábítására alkalmas „szert” gyártott a pelenkába, akkor pedig anyáé.:-)

Hol van már?

„Az nem létezik, hogy egy bevásárlás eddig tart! Alig írtam fel néhány dolgot!” – gondolhatja a kétségbeesett, férjeurát hazaváró asszonyka. Még akkor is kételyei vannak, amikor a teremtés neki szánt koronája vagy 15 szatyornyi élelemmel, meg egyéb földi jóval tér haza. Az, hogy bizony egy bevásárlás eltarthat hosszú órákig, sokszor csak akkor tudatosul bennünk, hölgyekben, amikor mi vagyunk kénytelenek belevetni magunkat a szupermarketek veszélyes dzsungelébe.

„Hozd ki!”, „Vidd be!”, „Légyszi’!”

Az úgy van, hogy a férj a külső, a feleség meg a belső rendért felelős. Férj beöltözik, kimegy, füvet nyír (kivéve, ha ez a [nő]( https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/a-funyiras-es-en-majdnem-komoly-tapasztalataim-a-gyeprendezes-teruleten] önként vállalt és imádott feladata:-)), terepet rendez, teraszt pakol. Feleség odabent babázik, takarít, főz, mos, meg hasonlók. És persze, úgy 10 percenként segíti férjurát, mert valami úgyis bent maradt, elmaradt, elfelejtődött, ami nélkül a kinti munka nem mehet gördülékenyen.:-)

Na jó, velünk, nőkkel sem könnyű! Úgyhogy innen is hálásak vagyunk kedves párunknak, hogy türelmesen elviselnek és még szeretnek is minket!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...