2020.12.04. 14:21:53 9706 215

8+1 ajándéktipp az egész családnak – szerezz be mindent egy helyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyiunk álma a nyugodt, stresszmentes karácsony. Jó hír: még éppen időben vagy, hogy megvalósítsd! Idén kerüld el az idegeskedést, a tömeget, a cipekedést és a sakkozást az idővel: rendeld meg egyszerre az ajándékokat az összes családtagnak és barátnak – kényelmesen, biztonságosan és akár ingyen szállítással. Ha mindenkinek hasznos és időtálló meglepetést tennél a fa alá, olvasd el listánkat, és szerezz be mindent egyetlen webáruházból: 6 márka, 1 kosár! Mutatjuk az ajándékötleteket.

Delimano Kitchen Robot Pro - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Delimano Kitchen Robot Pro

1. tipp: Multifunkciós, trendi robotgép

Kinek ajánljuk? A nagyinak, anyunak, minden kezdő és profi konyhatündérnek. Ha a százéves családi receptek tökéletes ízéhez és állagához már csak egy profi robotgép hiányzik: a Delimano Kitchen Robot Pro egy gombnyomással habot ver, tésztát dagaszt és összedolgozza a hozzávalókat. Két ingyenes online karácsonyi receptkönyvvel: édes és sós finomságok Európa minden tájáról!

2. tipp: Olaj nélküli fritőz az egészségesebb fogásokért

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki szeretne odafigyelni az étkezésére és az alakjára. Mutasd meg szeretteidnek, hogyan készítsék el kedvenc fogásaikat egészségesebben, a forró levegő erejével. A Delimano Air Fryer Pro olaj nélküli fritőz remek meglepetés kezdő és gyakorlott szakácsoknak egyaránt, a nagyszülőktől az egyetemista unokaöccsig. Ingyenes online karácsonyi receptkönyvvel!

3. tipp: Minőségi, habkönnyű ágyneműszett

Kinek ajánljuk? Minden korosztálynak! Egy friss, modern anyagokból készült paplannak és párnának mindenki örül. A minden évszakban használható Dormeo Sleep&Inspire paplan- és párnaszett hipoallergén és kiválóan szellőzik, így allergiásoknak is megfelelő. Már csak a színt és a méretet kell kiválasztanod.

4. tipp: Pihe-puha szett gyerekeknek

Dormeo Warm Hug KidsDormeo Warm Hug Kids
Kinek ajánljuk? Ajándékozz meleg ölelést az unokaöcsédnek, unokahúgodnak vagy a gyerekeidnek. A Dormeo Warm Hug Kids szett idén fantasztikus új mintákkal kapható. Sötétben világító repülőgépei és unikornisai elvarázsolják a legkisebbeket – és remek bunkert is építhettek a segítségükkel.

5. tipp: Ergonomikus matrac a jó alvásért

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki szeretne jobban aludni, aki sokat forgolódik az ágyban vagy fájdalmakkal ébred. Ideális ajándék a szülőknek, nagyszülőknek vagy iskolás gyerekeknek, fiataloknak. Az Ergo Comfort a Dormeo legergonomikusabb gerincbarát matraca, a hát minden pontján ideális megtámasztást nyújt. Az energikus, vidám nappalok a pihentető éjszakákkal kezdődnek!

6. tipp: Kényelmes, meleg bokacsizma

Kinek ajánljuk? Minden női családtagnak. Ajándékozz kényelmes lépteket és meleg puhaságot: válassz a fűzős vagy sportos gördülő talpú Walkmaxx csizmák közül. Ne félj az online rendeléstől: a mérettáblázat segít, ám ha mégsem jó a méret, az ünnepek után kicserélhetitek.

7. tipp: Modern 2 az 1-ben porszívó

StormvacStormvac
Kinek ajánljuk? A nagyinak, a nagynéninek, a legjobb barátnak. Ajándékozd meg szeretteidet a könnyed takarítás élményével, hogy az otthon rendben tartása ne legyen nyűg többé. A hófehér Rovus Storm Vac 2 az 1-ben porszívó egyszerűen irányítható és minden padlófelületen hatékony, porzsák nélküli, ráadásul egy mozdulattal állóból kézi porszívóvá alakítható.

8. tipp: Fertőtlenítő rendszer a biztonságos otthonért

Kinek ajánljuk? Remek ajándék mindenkinek, akit szeretnél megóvni a vírusoktól és fertőzésektől. A biztonságos otthon az alapos fertőtlenítésnél kezdődik. Forradalmi újdonság: drága kemikáliák helyett hatékony, környezettudatos házi tisztítószer készíthető vízből és konyhasóból, a Rovus Eco fertőtlenítő rendszer segítségével. Vigyázz szeretteid egészségére!

+1 tipp: Kényeztető, energetizáló lábmasszírozó

Kinek ajánljuk? Igazi családi ajándék, a nagyszülőktől a fiatalabb korosztályig mindenki bátran használhatja. A Wellneo Energizer akupresszúrás lábmasszírozó felfrissíti a fáradt végtagokat, javíthatja a keringést és az izomtónust. Töltsd fel energiával szeretteidet, hogy még sok szép élménynek örülhessetek együtt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...