2021.11.07. 15:21:12 7749 271

6+1 szuper hobbi ötlet tévénézés helyett!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Beköszöntött a hideg idő. Szürke minden, és az eső is gyakran esik. A szabadidős tevékenységeink az időjárásból kifolyólag korlátozottak. Azonban a feltöltődés mérhetetlenül fontos még ebben az évszakban is. Elengedhetetlen, hogy szünetet tartsunk, és találjunk számunkra olyan elfoglaltságot, amely kiszakít bennünket a kötelező napi teendőink közül. Továbbá az sem elhanyagolható szempont, hogy ilyenkor szórakoztassuk magunkat. Hoztunk 6+1 szuper hobbi ötletet, ami garantáltan jótékony hatással lesz a közérzetünkre, és a tévét sem kell bekapcsolnunk.

Fess te is! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fess te is!

1. Blogolás vagy írás

Nem kell hozzá profi szövegírónak lenned. Egyszerűen csak írd le a gondolataidat, ami éppen történik veled, vagy csak találj ki számodra izgalmas és szórakoztató sztorit. Mindezeket akár rímekbe is foglalhatod. Hidd el, meglepően jó hatással lesz a hangulatodra.

2. Főzés vagy sütés

Az egyik legszuperebb hobbi, és még a családtagjainkat is elkápráztathatjuk a legújabb gasztronómiai fogásunkkal. Tény, hogy nem tartozik mindez a legolcsóbb kedvtelések közé, de mindenképpen érdemes kipróbálni. Viszont, ha mindezt nem akarod otthon csinálni, akár beiratkozhatsz egy főzőtanfolyamra, ahol még új embereket is megismerhetsz.

3. Ékszerkészítés

Kifejezetten nőknek ajánlatos tevékenység. Hihetetlen nagy népszerűségnek örvend az ásványkő karkötő. Nemcsak a kreativitásodat tudod vele fejleszteni, hanem a tudásod is szélesedik az ásványok szervezetre gyakorolt hatásaival kapcsolatban.

4. Festés

Nos, ugye tudjuk, hogy ma már minden művészet. Szóval bátran fess bármit a vászonra. Használj minél több színt, és improvizálj. Ellenben, ha ezt nem szeretnéd, ma már több helyről lehet festő sablonokat vásárolni, ahol számokkal jelzik a kép színeit. Azaz, egy komplett ábrával ellátott festményt festhetsz magadnak.

5. Szappankészítés

Unod a sablonos szappan illatokat? Miért is ne csinálhatnál ízlésednek megfelelő „szappan gombócokat”? Ám, ha már annyira bele jöttél a szappangyártásba, és a mennyiségtől nem férsz el a lakásodban, akkor el is ajándékozhatod vagy értékesítheted azokat különböző kézműves termékekkel kereskedő oldalakon.

6. Családfa kutatás

Kitartás és sok kutatómunka szükséges hozzá. Viszont elképesztően izgalmas tevékenység felfedezni, hogy pontosan kiknek is vagyunk a leszármazottai. Arról nem beszélve, hogy a családunkkal is közelebb hoz minket, hiszen a múltba révedni és a szeretteinkre gondolni nagyszerű dolog.

+1. Új nyelv elsajátítása

Fantasztikus érzés megértetni magunkat a nagyvilágban. Miért is ne kezdhetnénk mindezt azzal, hogy megtanuljuk egy adott ország nyelvjárását. Arról nem beszélve, hogy számos platform áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy kapcsolatokat ápoljunk egy idegen nyelven, és ezáltal megismerhessük egy bennfentes szemléletét az adott ország kultúrájával kapcsolatban.

Forrás: attolfugg.blog.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...