2015.12.27. 10:58:15 9879 212

6+1 mondat, amit minden nő elmond a „nehéz napok” előtt (vagy alatt)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nőként maga vagy a megtestesült tünemény, egy földre szállt angyal, a türelem mintaképe, havonta egy alkalommal Téged is ki lehetne kergetni a világból, akár egy rosszul időzített köszönéssel is. Valószínűleg a menstruációd előtt és alatt Te sem vagy a környezeted kedvence, pláne, ha ezek a mondatok havonta egyszer elhagyják a szádat.

Hisztis nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hisztis nő

Persze, mindezek ellenére nagyon is szerethetőek vagyunk mi, nők, még talán azokon a bizonyos napokon is. De azért jó, ha tudjuk, mivel kergetjük az őrületbe párunkat, családunkat, barátainkat, esetleg férfikollégáinkat. Vicces összefoglalónak ígérkezik!:-)

1. „Nem bírok felkelni, a lábaim nem engedik!”

Bizony, a menstruáció előtt, alatt érzett fáradtság szinte természetes. Ilyenkor a vekker reggeli csörömpölésekor úgy érezzük, lábaink ólomként tartanak fogva minket ágyunk (pihe-puha, meleg) fogságában.

2. „Hallgass! Inkább adj egy kicsit a csokidból!”

„Vagy inkább add oda az egészet!” Szerintem akár a saját főnökünknek is „odavágnánk” ezt a mondatot a nehéz napok környékén.:-) Mert ilyenkor aztán jöhet minden, ami édes: csokis perec, csokis nápolyi, csokis csoki, Nutella… Nagyjából így, ebben a sorrendben, vagy akár egyszerre.

3. „Ilyen magható mosóporreklámot még életemben nem láttam!”

Minden, amit tapasztalunk, érzünk, átélünk, adunk és kapunk, ebben az időszakban könnyeket csal a szemünkbe, legyen az bármilyen banális, egyszerű dolog. Egy reklám, a Dumb és Dumber egyik jelenete, esetleg az, hogy kollégánk kölcsönadta az egyik tollát. De hát az mind olyan megható, nem?

4. „Az életem szörnyű, engem mindenki utál és kihasznál! Én is utálok mindenkit! El akarok menni innen!”

Persze, ez nem így van, de abban a néhány napban sok nő érzi így. Ilyenkor nyakig bírunk dagonyázni az önsajnálatban. Mindezt persze csak a hormonok okozzák, szerencsére, elmúlik.:-)

5. „Nem igaz, hogy megint akkor jön meg, amikor nyaralni megyek!”

Na, ez már biztos minden nővel megesett, a szerencsésebbekkel csak egyszer, a kevésbé „mákosokkal” kicsit többször. Testünknek, hormonjainknak néha isteni érzéke van ahhoz, hogy megtalálják a legkevésbé megfelelő időpontot a menstruációhoz.:-)

6. „Két napot késik! Biztos terhes vagyok!”

Persze, egy gyermek mindig öröm, de azért jobb, ha némi tervezgetés is megelőzi baba érkezését.:-) Mondjuk, azért hihetetlenek vagyunk mi, nők, mert ezt a dolgot akkor is képesek vagyunk bebeszélni magunknak, ha épp jó néhány hónapja parlagom heverünk.:-) A késést azért más is okozhatja: fáradtság, stressz, front és még 1000 apró dolog.

7. „Jajj, de jó, már vége van! Ja, nem, mégsem!”

Nincs nő, aki ne játszaná ezt meg minden, vagy legalábbis minden második hónapban. Amikor már végre azt hisszük, túl vagyunk a nehéz napokon, akkor azért csak megjelenik még néhány csepp piros valami odalent. Na, de azért ez már tényleg a végét jelenti.:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...