2015.06.20. 11:00:08 10699 346

4 étel, amivel laposra eheted a hasad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A széles csípőnket még elfogadjuk. Az erős vádlinkkal, és a kicsit vastagabb combunkkal is előbb vagy utóbb megbarátkozunk. Jó, hát a cicink sem a legnagyobb/legformásabb, de szép, a párunknak tetszik. De ott van az a fránya kis pocak. Az sehogy sem akart eltűnni…eddig!:)

Lapos has - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lapos has

Tanulmányok szerint az alvás milyensége hatással lehet testünkre, illetve a hasi zsírpárnák kialakulására. Sokan sem ezzel, sem testük egyéb jelzéseivel nem törődnek: sem az éhség-teltségérzet érzését, sem a megfelelő táplálékok nyújtotta érzetet nem „értik”. Sokszor, a mindenféle diéták, egészséges ételek mellett arra nem figyelünk, ami talán a legfontosabb lenne: hogy ezek az étkek hozzájáruljanak a pihentető alváshoz. Így javíthatunk saját belső ritmusunkon és az úszógumit is eltűntethetjük.

1. Éljenek a diófélék!

A dió, de ha valaki nem szereti, a szójabab, a lencse is kiváló magnéziumforrás. A magnézium hiánya is okozhatja, ha éjszaka többször felébredünk, álmunk nem pihentető. Ezen egy maroknyi, napközben elmajszolt dió sokat segíthet.

2. Éljen a hal!

A szardínia és a lazac, a lenmagolajhoz hasonlóan, omega-3 tartalmának köszönhetően nagyban hozzájárul a pihentető alváshoz. A proteinben gazdag étkezés miatt testünk több kalóriát használ fel az emésztés során, mint a szénhidrátok lebontása során. Így hatékonyabban célba vehetőek a hasi zsírpárnák is.

3. Megérett a meggy!

Úgyhogy tessék fogyasztani egy kis adagot lefekvés előtt ebből a remek melatonin (az alvási ciklust befolyásoló hormon) forrásból, hogy az éjszakai „szundi” még pihentetőbb legyen! De leguríthatsz egy-egy pohár meggylevet is lefekvés előtt, illetve felkeléskor, hogy pihenésed minőségén tovább javíthass.

4. Mert a tej élet, erő, egészség…

… és lapos has.:) Az alabamai egyetem tanulmánya szerint a kalciummal dúsított étkezés pozitívan befolyásolja a haszsír csökkenését. Épp ezért érdemes olyan kalciumban gazdag ételeket fogyasztani, mint a spenót, a tofu, vagy a káposzta.

Forrás: news.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...